Συμφωνία για… αναστολή απαγωγών στην Κολομβία!

Τι αποφασίστηκε

Must Read

Η πολύκροτη υπόθεση -και το αίσιο τέλος- με την απαγωγή του πατέρα του διάσημου ποδοσφαιριστή Λουίς Ντίας φαίνεται πως ήταν… από τις τελευταίες (προς ώρας) στην Κολομβία! Και αυτό διότι…

Οι αντάρτες της οργάνωσης ELN (Στρατός Εθνικής Απελευθέρωσης) συμφώνησαν με την κολομβιανή κυβέρνηση να αναστείλουν τις απαγωγές έναντι λύτρων. Όλα αυτά στο τέλος του πέμπτου κύκλου ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων που ξεκίνησε στις αρχές Δεκεμβρίου στο Μεξικό, σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετική ενημέρωση/ανακοίνωση.

Η συμφωνία ορίζει δε, ότι «ο ELN θα αναστείλει τις απαγωγές για οικονομικούς σκοπούς (…) στο πλαίσιο της παράτασης της εκεχειρίας στην Κολομβία», όπως γνωστοποιούν μέσω κοινής ανακοίνωσης οι δύο αντιπροσωπείες. Μένει βέβαια να φανεί πώς… έτυχε και προέκυψε αυτή η συμφωνία εν μία νυκτί και πόσο φυσικά θα διαρκέσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This