«Βλέπουν» Λεπέν στις ευρωεκλογές οι δημοσκοπήσεις

Τι ποσοστό «δίνουν» στον Μακρόν

Must Read

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις στην Γαλλλία!

Το ακροδεξιό κόμμα της Μαρίν Λεπέν, Εθνικός Συναγερμός (RN), έχει παράσταση νίκης στον δρόμο για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου. Οι εκτιμήσεις το φέρνουν πρώτο και τούτο επιβεβαιώνουν δύο δημοσκοπήσεις που γνωστοποιήθηκαν στην Γαλλία.

Σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσκόπηση του Ifop Fiducial το RN συγκεντρώνει το 30% των προθέσεων ψήφου, ενώ ακολουθεί η λίστα της προεδρικής πλειοψηφίας του Εμανουέλ Μακρόν (Renaissance) με 18%. Μια δεύτερη δημοσκόπηση από την Ipsos και τη Sopra Steria δείχνει ότι το RN φτάνει στο 28%, έναντι του Renaissance (20%). Την τρίτη θέση εμφανίζεται να καταλαμβάνει το γαλλικό Σοσιαλιστικό κόμμα με 10% και την τέταρτη θέση το κεντροδεξιό Ρεπουμπλικανικό κόμμα (8%). Στις ευρωεκλογές του 2019 το κόμμα της Λεπέν είχε βρεθεί στην πρώτη θέση με 23,3%, ενώ το κόμμα της προεδρικής πλειοψηφίας έλαβε 22,4%.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This