Ανατριχίλα με τα πλάνα της θανατηφόρας πτώσης ενός «Άγιου Βασίλη» από τον 24ο όροφο!

Βίντεο-σοκ! Ο νεαρός αναρριχητής προσπαθούσε να διασκεδάσει τα παιδιά σε ένα πάρτι!

Must Read

Ένας βιομηχανικός αναρριχητής ντυμένος Άγιος Βασίλης, έπεσε από τον 24ο όροφο κτηρίου κατοικιών στο Τσελιάμπινσκ των Ουραλίων στη Ρωσία και βρήκε τραγικό θάνατο.

Η πτώση του καταγράφηκε σε βίντεο και τα πλάνα είναι σοκαριστικά, όπως και τα ουρλιαχτά του κόσμου μόλις βλέπει την πτώση… Κάποιοι κατάλαβαν τι συνέβη, κάποιοι άλλοι νόμιζαν ότι επρόκειτο για κάποια κούκλα

Ο άτυχος άνδρας  ήθελε να ευχαριστήσει τα παιδιά και να κάνει μια θεαματική εμφάνιση (είχε προσληφθεί για να προφέρει διασκέδαση σε ένα παιδικό πάρτι), αλλά μπέρδεψε τα σχοινιά και έπεσε μπροστά στο πλήθος που ούρλιαζε.

Το σώμα του προσέκρουσε σε μια χιονισμένη κατασκευή στον πρώτο όροφο του κτηρίου – και αυτό ήταν που γλίτωσε τα παιδιά από τη θέα του διαλυμένου πτώματος.

Σύμφωνα με αναφορές σε διάφορα ΜΜΕ, ανάμεσα στο πλήθος που παρακολούθησε αυτό το τραγικό στιγμιότυπο, ήταν η σύζυγος και το μικρό παιδί του «Άγιου Βασίλη»…

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε: «Όλοι διασκέδαζαν και κανείς δεν μπορούσε καν να σκεφτεί ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μέχρι την τελευταία στιγμή νόμιζα ότι ήταν ένα είδος ομοιώματος, ότι ήταν φάρσα. Το πάρτι συνεχίστηκε. Δεν υπήρχε στην αρχή καμία υποψία ότι επρόκειτο για τραγωδία».

https://www.youtube.com/shorts/2jTQFL3Buys

Όπως έγραψε το ρωσικό TASS, μια έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, οι οποίες θα εξετάσουν εξονυχιστικά τις ενέργειες των διοργανωτών του παιδικού πάρτι.

«Το βράδυ της 21ης Δεκεμβρίου, το άψυχο σώμα ενός άνδρα που έπεσε από κοινό μπαλκόνι στον 24ο όροφο βρέθηκε στην αυλή ενός κτηρίου κατοικιών στην οδό Lesoparkovaya 7 στο Τσελιάμπινσκ», ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα.

Η πτώση του αναρριχητής προήλθε από παραβίαση των κανονισμών ασφαλείας, ανέφερε επίσης το γραφείο του εισαγγελέα, επικαλούμενο προκαταρκτικά στοιχεία.

Η τραγωδία αυτή χαρακτηρίστηκε ως «εντελώς απρόβλεπτο περιστατικό» από την εταιρεία διαχείρισης κατοικιών που διοργάνωσε το πάρτι.

  • Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This