«Φράου γενοκτονία» η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν!

Το ξέσπασμα Ιρλανδής Ευρωβουλευτή κατά της Προέδρου της Κομισιόν! - Η αναφορά στην Ελλάδα

Must Read

Η Ιρλανδή βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Κλερ Ντέιλι, επέκρινε σφοδρά για άλλη μια φορά την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για τη στάση της στις ανελέητες ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα, αποκαλώντας την μάλιστα «Φράου Γενοκτονία»!

Η Ντέιλι έχει καταδικάσει τις ενέργειες του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας και κατηγορεί την κυβέρνηση Νετανιάχου ότι διαπράττει γενοκτονία κατά των Παλαιστινίων.

Η ομιλία της Ντέιλι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έγινε viral, αφότου κατηγόρησε τη φον ντερ Λάιεν ότι παρακάμπτει τις εξωτερικές πολιτικές για να «υποστηρίξει ένα βάναυσο καθεστώς απαρτχάιντ».

Είπε χαρακτηριστικά η Ιρλανδή Ευρωβουλευτής, ότι η Πρόεδρος τη Κομισιόν «ανέβηκε στην εξουσία χωρίς ούτε μια ψήφο από τους πολίτες, περνώντας τους τελευταίους δύο μήνες εφορμώντας και παρακάμπτοντας τις εξωτερικές πολιτικές των εκλεγμένων κυβερνήσεων, για να υποστηρίξει ένα βάναυσο καθεστώς απαρτχάιντ που αυτή αποκαλεί ‘ζωντανή δημοκρατία’ καθώς κονιορτοποιείται μια πόλη παιδιών».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της, η Ντέιλι ξεστόμισε τον χαρακτηρισμό που έγινε viral: «Λοιπόν, Θεέ μου με τέτοιους υπερασπιστές της δημοκρατίας, νομίζω ότι μιλώ για πολλούς, πολλούς πολίτες της Ευρώπης όταν λέω ‘Nein Danke!’ Όχι, ευχαριστώ, Frau Γενοκτονία»!

Κάπου μέσα στα όσα είπε η Ιρλανδή, έχει και αναφορά στην Ελλάδα, λέγοντας ότι η ΕΕ περιφρονεί τη δημοκρατία και «… μας ζητούν να πιστέψουμε ότι η ΕΕ είναι προπύργιο της δημοκρατίας, παρά τις σαρωτικές αποδείξεις για το αντίθετο. Όταν οι πολίτες εκλέγουν τη λάθος κυβέρνηση, όπως στην Ελλάδα (σ.σ. Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ), τα πράγματα αγριεύουν στις Βρυξέλλες και αυτή η κυβέρνηση συντρίβεται. Όταν οι πολίτες ψηφίζουν λάθος σε δημοψήφισμα στην Ιρλανδία, αναγκάζονται να ψηφίσουν ξανά…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This