Σε μεγάλη συγκέντρωση για τη Γάζα καλούν η κόρη και ο γαμπρός του Ερντογάν

Όλο το σόι παριστάνει τους ειρηνιστές...

Must Read

Aνήμερα την Πρωτοχρονιά η κόρη του Ταγίπ Ερντογάν, Εσρά Αλμπαϊράκ και ο σύζυγός της Μπεράτ Αλμπαϊράκ, που ήταν και υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση του πεθερού του, καλούν σε συγκέντρωση στην Κωνσταντινούπολη για τη Γάζα, αλλά και για τους Τούρκους στρατιώτες που σκοτώθηκαν σε επιχειρήσεις εκτός συνόρων.

«Σας καλούμε όλους στη Γέφυρα του Γαλατά στις 08.30 το πρώτο πρωινό του νέου έτους για να μοιραστούμε τον πόνο των στρατιωτών μας και των μαρτύρων μας στη Γάζα και να δείξουμε σε όλο τον κόσμο τη στάση μας ενάντια σε αυτή την καταπίεση» αναφέρει το ζεύγος Αλμπαϊράκ σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αρνούμαστε να παραδοθούμε σε ένα καθεστώς που σκοτώνει συστηματικά παιδιά. Καμία παράλογη ιδεολογία δεν μπορεί να δικαιολογήσει αυτή τη φρικτή γενοκτονία. Φωνάζουμε με κάθε ευκαιρία ότι ο κόσμος δεν πρέπει να παραδοθεί σε μία μόνο χώρα. Μπροστά στις σημερινές φρικαλεότητες, καλούμε όλους να αμφισβητήσουν το παγκόσμιο σύστημα. Θέλουμε ο Νετανιάχου και η κυβέρνησή του να δικαστούν για τα εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν και θέλουμε η καταδίκη στη συνείδηση να βρει το αντίστοιχό της στα διεθνή ποινικά δικαστήρια» αναφέρει στο μήνυμα της η Εσρά Αλμπαϊράκ, που προφανώς για την ίδια τα παιδιά των Κούρδων που σκοτώνει η Τουρκία δεν έχουν καμία αξία!

https://www.youtube.com/watch?v=DEy3mjfPWSk&t

Να σημειωθεί ότι η συγκέντρωση και πορεία διοργανώνεται από το προσκείμενο στο κόμμα του Ερντογάν ΑΚΡ, «Ίδρυμα Νεολαίας της Τουρκίας» (TUGVA). Το ραντεβού έχει δοθεί μετά την πρωινή προσευχή στα τεμένη της Κωνσταντινούπολης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This