Σε σοκ οι γονείς της 31χρονης Ελληνίδας που βρέθηκε αναίσθητη δίπλα στον νεκρό φίλο της – Οι διακοπές στην Πόλη κατέληξαν σε τραγωδία

Τι εξετάζουν οι αρχές για το θρίλερ στην Κωνσταντινούπολη - Το κακό προαίσθημα της μάνας

Must Read

Συνεχίζεται το θρίλερ με την 31χρονη Ελληνίδα με καταγωγή από το Ρέθυμνο που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, δίπλα στον 52χρονο νεκρό σύντροφό της, σε δωμάτιο στην Κωνσταντινούπολη όπου είχαν βρεθεί για ολιγοήμερες διακοπές.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το ταξίδι αναψυχής στην Τουρκία που είχε προγραμματίσει το ζευγάρι, θα κατέληγε σε τραγωδία. Η νεαρή γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χρειάστηκε να διασωληνωθεί με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμη την κατάστασή της.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι εντόπισε αναίσθητο ο θυρωρός της πολυκατοικίας και αμέσως ειδοποίησε τις τουρκικές αρχές που έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. Ο 52χρονος σύντροφός της με καταγωγή από τη Νορβηγία βρέθηκε νεκρός, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έφερε σημάδια πάλης ή τραυματισμού, με την υπόθεση να περιπλέκεται περισσότερο.

Σοκαρισμένοι οι γονείς της Ευαγγελίας Βρανάκη έχουν ήδη σπεύσει στην Τουρκία και αγωνιούν για την κατάσταση του παιδιού τους, ενώ παράλληλα ζητούν απαντήσεις για τι έχει συμβεί. Ο θείος της 31χρονης μιλώντας στο mega ανέφερε: «Η κοπελιά λέει είναι σε κώμα, σε κωματώδη κατάσταση. Είναι στην εντατική, δεν ξέρουν αν “θα τη βγάλει”. Τη βρήκανε αναίσθητη και δεν ξέρουμε ακόμα… Δεν είναι καθαρά τα πράγματα».




Την ώρα που όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, ο ίδιος μιλά για πιθανή απόπειρα ληστείας: «Μάλλον πετάξανε σπρέι στη μούρη. Από εκεί πέρα από την Τουρκία ακούστηκε ότι πήγαν να τους ληστέψουν».

Το ένστικτο της μητέρας

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ζευγάρι που ήταν ιδιαίτερα αγαπημένο σχεδίαζε καιρό τώρα τις διακοπές του στην Πόλη, ωστόσο το προαίσθημα της μητέρας της δεν ήταν καλό και την προέτρεπε να μην φύγει: «Στο Ρέθυμνο μένανε, εδώ πέρα είχαν γνωριστεί. Και της λέει η μαμά της και ο μπαμπάς της: ‘‘Έχω κακό προαίσθημα, μην φύγεις κοπέλα μου’’ με την ίδια να απαντά: ” Μαμά θέλω να ζήσω το όνειρο, είμαι τόσο ερωτευμένη με αυτό το παιδί που περνάμε τόσο καλά, θέλω να περάσω καλά”».

Όπως περιέγραψε ο θείος της οι γονείς της βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με τον πατέρα της να έχει καταρρεύσει μετά από συνέβησαν στο μοναχοπαίδι του: «Είναι το κορίτσι του, είναι η μοναχοκόρη του, είναι η αγαπημένη του. Είναι μικρό κορίτσι, είναι 31 χρονών. Ο άλλος, εν τω μεταξύ, ο Νορβηγός είναι ένα εξαιρετικό παιδί, εδώ στο Ρέθυμνο διέπρεπε με ακίνητα, με τεράστια περιουσία» ανέφερε.




Το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν είχε κανένα σημάδι από επίθεση, οδηγεί τις τουρκικές αρχές στο συμπέρασμα ότι δεν αποκλείεται να έχασαν τις αισθήσεις τους από αναθυμιάσεις ή διαρροή αερίου στο δωμάτιο. Σημειώνεται ότι αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του 52χρονου Νορβηγού, που πιθανότατα να ρίξουν φως στην υπόθεση-θρίλερ.

Δείτε επίσης:

Tι συμβαίνει στην Πόλη; Δύο Ελληνίδες νεκρές και μια στο νοσοκομείο μέσα σε λίγα 24ωρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This