Τύμπανα πολέμου για Ιράν και Ισραήλ – Ο IDF σκότωσε στην Δαμασκό Φρουρούς της Επανάστασης

Επικίνδυνη κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή

Must Read

Απειλές εναντίον του Ισραήλ εξαπέλυσε το Σάββατο το Ιράν μετά το αεροπορικό χτύπημα στην Δαμασκό και τον θάνατο 4 μελών των Φρουρών της Επανάστασης. Στο κτήριο που έπληξε ο IDF, στην πρωτεύουσα της Συρίας, τουλάχιστον 10 ακόμη άνθρώποι έχασαν την ζωή τους.

«Πέραν της πολιτικής, δικαστικής και διεθνούς καταδίωξης αυτών των επιθετικών και εγκληματικών ενεργειών, η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν διατηρεί το δικαίωμα να απαντήσει στην οργανωμένη τρομοκρατία του πλαστού σιωνιστικού καθεστώτος την κατάλληλη στιγμή και στο κατάλληλο μέρος» δήλωσε ο εκπρόσωπος Tύπου του υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν.

Επιπροσθέτως, καταδίκασε «απερίφραστα την εγκληματική ενέργεια του σιωνιστικού καθεστώτος», που είναι «μια απεγνωσμένη προσπάθεια να εξαπλωθεί η αστάθεια και η ανασφάλεια στην περιοχή».

Τα ΜΜΕ στην Τεχεράνη μετέδωσαν πως ένα από τα θύματα μέλος των Φρουρών είναι ο «στρατηγός Σάντεχ Ομιντζάντεχ, υπεύθυνος στην Συρία της υπηρεσίας πληροφοριών για την Δύναμη Κουντς», τον υπηρεσιακό βραχίονα για τις ιρανικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This