Ο Μεντβέντεφ κάνει λόγο για «Λαϊκή Δημοκρατία του Τέξας»!

Ξεσάλωσε ο υπαρχηγός του Πούτιν με τις εξελίξεις στις ΗΠΑ!

Must Read

Νερό στο μύλο της αμερικανικής αναταραχής ρίχνει ο υπαρχηγός του Πούτιν, Μεντβέντεφ, αναφορικά με τις εξελίξεις στο Τέξας. Το «νούμερο δύο» του Κρεμλίνου, κάνει μάλιστα λόγο για «Λαϊκή Δημοκρατία του Τέξας», παραπέμποντας στις αντίστοιχες «Λαϊκές Δημοκρατίες» της Ουκρανίας, που αναγνωρίζονται μόνο από την Ρωσία και κάποιους συμμάχους της!

Δείτε τι δήλωσε:

«Ο σχηματισμός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Τέξας γίνεται όλο και πιο ρεαλιστικός. Αυτό έγραψα στο τέλος του 2022 σε μια χιουμοριστική πρόβλεψη.

Η αμερικανική κυβέρνηση επιδεικνύει πλήρη ανικανότητα να χειριστεί τη μεταναστευτική κρίση που έχει ξεσπάσει σε μια από τις μεγαλύτερες πολιτείες των ΗΠΑ. Ο κυβερνήτης του Τέξας αγνοεί με τόλμη τη θέση του Λευκού Οίκου με τον αδύναμο γέρο Μπάιντεν και αρχίζει να ξαναχτίζει συρματοπλέγματα.

Οτιδήποτε να υπερασπιστούμε το Τέξας έναντι της εισροής μεταναστών που διασχίζουν ανεξέλεγκτα τα νότια σύνορα. Άλλο ένα ζωντανό παράδειγμα της αποδυνάμωσης της ηγεμονίας των ΗΠΑ, που συμβαίνει λόγω των ενεργειών των ίδιων των Αμερικανών.

Η επίσημη Ουάσιγκτον, που υποστηρίζει με τόσο ενθουσιασμό τους νεοναζί του Κιέβου και φαινομενικά δεν παρατηρεί τίποτα άλλο, έχει δείξει ότι είναι ανίκανη σε θέματα εσωτερικής πολιτικής. Οι σχολαστικές αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου ότι τα θέματα μετανάστευσης εμπίπτουν στη δικαιοδοσία των ομοσπονδιακών αρχών και όχι της Πολιτείας, είναι αποκομμένες από την πραγματικότητα. Λόγω της αδράνειάς τους, αυτές οι αρχές μπορεί τελικά να ωθήσουν τον πληθυσμό του Τέξας, ο οποίος ήδη σκέφτεται σοβαρά την απόσχιση, σε οριακό σημείο. Η ιστορία καταγράφει περιπτώσεις όπου μεμονωμένα κράτη προσπάθησαν να χωρίσουν τους δρόμους τους με τις Ηνωμένες Πολιτείες και να σχηματίσουν μια συνομοσπονδία. Όλα αυτά οδήγησαν σε έναν αιματηρό εμφύλιο πόλεμο, που στοίχισε τη ζωή σε χιλιάδες και χιλιάδες ανθρώπους.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η Αμερική μπορεί να αντιμετωπίσει μια ανεπίλυτη συνταγματική κρίση και να βυθιστεί σε μια παρατεταμένη άβυσσο μιας νέας, πιθανώς ακόμη πιο καταστροφικής, εμφύλιας αντιπαράθεσης. Ο δυτικός κόσμος θα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, φοβούμενος το αμερικανικό χάος. Ωστόσο, αυτά είναι δικά τους προβλήματα.

Και παρόλο που η αναταραχή στις ΗΠΑ εγκυμονεί σημαντικούς κινδύνους για την παγκόσμια σταθερότητα, ο υπόλοιπος κόσμος, τρώγοντας ποπ κορν, παρατηρεί με μεράκι την εμφάνιση της κακής ασθένειας του Πιντοστάν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This