Ενές Καντέρ: Μπάιντεν διαπράττεις έγκλημα δίνοντας όπλα στην Τουρκία!

Must Read

Πραγματικά συγκλονιστικό είναι το μήνυμα που ανάρτησε ο θρύλος του NBA, τούρκος Ενές Καντέρ, με το οποίο κατακεραυνώνει τον Πρόεδρο Μπάιντεν για την απόφασή του να δώσει μαχητικά αεροσκάφη και όπλα στην Τουρκία.

Στο μήνυμα ο Τούρκος μπασκεμπολίστας αναφέρει τα εξής:

Πρόεδρε Μπάιντεν,

Θα έχετε αίμα αθώων στα χέρια σας.

Η πώληση F-16 στον Ερντογάν είναι σαν να πουλάς F-16 στον ISIS, την Αλ Κάιντα, τη Ρωσία, το Ιράν, τη Χεζμπολάχ, τους Ταλιμπάν.

Ο Ερντογάν συνεχίζει να είναι ένας αναξιόπιστος «σύμμαχος» στο ΝΑΤΟ, αλλά μέσω εκβιασμού πήρε τελικά τα όπλα του. Χάρη στον Ερντογάν, ο εκβιασμός είναι η νέα διπλωματία του ΝΑΤΟ.

 

Ο Ερντογάν θα χρησιμοποιήσει τα νέα αμερικανικά τζετ για να βομβαρδίσει νοσοκομεία, σχολεία, στρατόπεδα προσφύγων, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένους, υποδομές πολιτών και άλλα.

Πες μου ένα πράγμα που ο δικτάτορας Ερντογάν έκανε διαφορετικά.

Είναι ο ίδιος Ερντογάν που διώξαμε από το πρόγραμμα των F-35, ο ίδιος Ερντογάν που αγοράζει s400 από τη Ρωσία, ο ίδιος Ερντογάν που κράτησε όμηρο έναν Αμερικανό πάστορα, ο ίδιος Ερντογάν που επιτέθηκε σε Αμερικανούς πολίτες σε αμερικανικό έδαφος στην πρωτεύουσα του έθνους. Ο Ερντογάν που χρηματοδοτεί και εξοπλίζει χαρακτηρισμένους τρομοκράτες και τρομοκρατικές οργανώσεις. Μιλάμε για τον ίδιο Ερντογάν που μόλις ενίσχυσε τους δεσμούς με το ιρανικό καθεστώς – το ίδιο καθεστώς που στοχεύει να καταστρέψει την Αμερική και τους Αμερικανούς συμμάχους.

 

Πρόεδρε Μπάιντεν ενώ δίνεις στον Ερντογάν νέα αεροσκάφη, η Τουρκία υποστηρίζει πλήρως και ανοιχτά το ISIS, τη Χαμάς, την Αλ Κάιντα, το Ιράν, τη Ρωσία, τη Χεζμπολάχ

Δεν θυμάστε πότε η Τουρκία χρησιμοποίησε τα F-16 της για να σκοτώσει τους Κούρδους, να εκφοβίσει τους Κύπριους και τους Αρμένιους και να απειλήσει τα ελληνικά εδάφη πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος;

Επίσης
Η Ελλάδα παίρνει F-35
Η Τουρκία παίρνει F-16

Λοιπόν, πρόεδρε Μπάιντεν, υπονοείτε ότι δεν εμπιστευόμαστε στην Τουρκία την τελευταία μας τεχνολογία, αλλά αποφασίσαμε να τους οπλίσουμε ούτως ή άλλως.

Κύριε πρόεδρε, η διοίκηση επέλεξε να αγνοήσει τον εκβιασμό, τη διπλωματία των ομήρων και όλες τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που συνοδεύουν την Τουρκία.
Η κυβέρνηση Μπάιντεν όχι μόνο το αγνόησε, αλλά επέλεξε να τους ανταμείψει με όπλα για αυτό.

Μην ξεχνάτε ότι η Τουρκία είναι ο δούρειος ίππος για τον Πούτιν και το ιρανικό καθεστώς στο ΝΑΤΟ. Όσο το ΝΑΤΟ περιλαμβάνει την Τουρκία, το ΝΑΤΟ είναι αδύναμο και εκτεθειμένο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This