Όταν ξέφυγε ο οικογενειακός καβγάς έβγαλε το καλάσνικοφ και σκότωσε 12 συγγενείς του

Δεν πήγε καλά αυτό...

Must Read

Ξεκλήρισε την οικογένειά του ένας νέος άνδρας στο Ιράν όταν ο τσακωμός ανάμεσα στα μέλη της ξέφυγε. Ο 33χρονος έχασε τον έλεγχο και σκότωσε 12 συγγενείς του, μεταξύ των οποίων τον πατέρα και τον αδελφό του. Λίγο αργότερα, ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά που εξαπέλυσαν εναντίον του άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας.

Τα ιρανικά Μέσα Ενημέρωσης μεταδίδουν την πρωτοφανή μαζική δολοφονία και αναφέρουν ότιν αιτία του μακελειού ήταν μια «οικογενειακή διένεξη».

Ο 33χρονος άνδρας, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, πυροβόλησε με καλάσνικοφ τα θύματά του σε απομονωμένο χωριό της επαρχίας Κερμάν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι μαζικές δολοφονίες είναι σπάνιες στο Ιράν καθώς οι πολίτες επιτρέπεται να έχουν στην κατοχή τους μόνο κυνηγετικά όπλα. Πριν από 2 χρόνια,  απολυμένος δημόσιος υπάλληλος στα δυτικά της χώρας πυροβόλησε και σκότωσε 3 ανθρώπους, τραυμάτισε άλλους 5 και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This