Αφγανιστάν: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες μετά από σύγκρουση βυτιοφόρου, λεωφορείου και μοτοσικλέτας

Αρκετά θύματα απανθρακώθηκαν

Must Read

Ένα απίστευτο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν ένα βυτιοφόρο, ένα λεωφορείο και μια μοτοσικλέτα σημειώθηκε στο Αφγανιστάν, σκορπίζοντας τον θάνατο.

Όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της επαρχίας Χελμάντ, τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 38 τραυματίστηκαν το πρωί στο νότιο Αφγανιστάν μετά από σύγκρουση οχημάτων η οποία προκάλεσε πυρκαγιά.

«Νωρίς σήμερα το πρωί, 21 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα (σ.σ. στο οποίο ενεπλάκησαν) ένα λεωφορείο, ένα βυτιοφόρο και μια μοτοσικλέτα» σε δρόμο της επαρχίας Χελμάντ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη Μοχάμαντ Κάσιμ Ριγιάζ. Άλλοι 38 άνθρωποι τραυματίστηκαν, δήλωσε στη συνέχεια άλλη επίσημη πηγή στην ίδια επαρχία.

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση τα οχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες καθώς το βυτιοφόρο μετέφερε βενζίνη με αποτέλεσμα αρκετά θύματα να βρουν τραγικό θάνατο καθώς απανθρακώθηκαν, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα πλησιέστερα νοσοκομεία για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το δυστύχημα, που συνέβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Χεράτ, στο δυτικό Αφγανιστάν, με την πρωτεύουσα Καμπούλ, στο κεντρικό τμήμα της χώρας.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This