Θανατηφόρο τροχαίο στο Τέξας μετά από καραμπόλα σχολικού λεωφορείου και δύο οχημάτων

Τα νήπια και οι συνοδοί τους επέστρεφαν από εκδρομή σε ζωολογικό κήπο

Must Read

Τραγωδία σημειώθηκε την Παρασκευή (22/3) σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας όπου μετά από καραμπόλα οχημάτων δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους και ένα νήπιο, και περίπου 40 τραυματίστηκαν.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 14:00 (τοπική ώρα, 21:00 ώρα Ελλάδος) όταν ένα φορτηγό μπετονιέρα εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με σχολικό λεωφορείο σε αυτοκινητόδρομο της κομητείας Μπάστροπ, βορειοανατολικά του Όστιν.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ένα νήπιο που επέβαινε στο σχολικό πέθανε ακαριαία, ενώ σκοτώθηκε και ο οδηγός του αυτοκινήτου που ακολουθούσε το σχολικό λεωφορείο καθώς δεν πρόλαβε να φρενάρει με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε αυτό.

Στο σχολικό λεωφορείο επέβαιναν 44 νήπια και 11 ενήλικοι που επέστρεφαν από εκδρομή σε ζωολογικό κήπο, ενώ στα άλλα δύο οχήματα επέβαιναν μόνο οι οδηγοί τους, σύμφωνα με την αστυνομία.

Από τους 40 τραυματίες δέκα τραυματίστηκαν σοβαρά με αποτέλεσμα τέσσερις εξ αυτών, των οποίων η κατάσταση χαρακτηρίστηκε κρίσιμη, να διακομιστούν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο. Άλλοι έξι επίσης σοβαρά τραυματισμένοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα.

Από τους υπόλοιπους τραυματίες – ενήλικες και παιδιά – τους παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες, ενώ κάποιοι άλλοι χρειάστηκε να μεταφερθούν σε κοντινά νοσοκομεία για να δεχθούν περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

* φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This