Μπάχαλο με την επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ – Τι συνέβη

Την Κυριακή μεταδόθηκε η πληροφορία ότι ματαιώθηκε

Must Read

Σιγήν ιχθύος τηρεί η Τουρκική Προεδρία για την προγραμματισμένη επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις Ηνωμένες Πολιτεἰες στις 9 Μαΐου. Νωρίτερα την Κυριακή μεταδόθηκε η πληροφορία ότι ματαιώθηκε, εντούτοις δεν υπήρξε επίσημος σχολιασμός από την Άγκυρα.

Ο δικτυακός τόπος odatv ανέφερε ότι ο Τούρκος πρόεδρος δεν θα μεταβεί στη Ουάσινγκτον, όπου επρόκειτο να έχει συνάντηση, για πρώτη φορά, με τον Αμερικανό ομόλογό του, Τζο Μπάιντεν.

Το ίδιο Μέσο έγραψε ότι αιτία της ακύρωσης της επίσκεψης Ερντογάν είναι η έγκριση από την Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ οικονομικής βοήθειας ύψους 26 δισ. δολαρίων για το Ισραήλ.




Πηγή φωτό: Twitter Erdogan

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This