Απόλυτη επικράτηση του VMRO στις εκλογές στα Σκόπια «δείχνουν» τα πρώτα αποτελέσματα

Το κόμμα που θέλει να επαναφέρει το «Μακεδονία» και στις συγκεντρώσεις του είχαν τον 'Ηλιο της Βεργίνας!

Must Read

Διπλές εκλογές σήμερα στα Σκόπια και όπως όλα δείχνουν οι κάλπες «βγάζουν» απόλυτη επικράτηση για το VMRO- DPMNE.

Στις βουλευτικές εκλογές, με καταμετρημένο πάνω από το 70% των ψήφων, το VMRO- DPMNE συγκεντρώνει ποσοστό 42%, με το απερχόμενο κυβερνών Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDSM) να καταποντίζεται, παίρνοντας μόλις 14,5%! Δεν έχει σίγουρη ούτε καν τη δεύτερη θέση, που υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τη χάσει από το αλβανικό κόμμα DUI του Αλί Αχμέτι.

Το VMRO- DPMNE είναι πολύ κοντά να πάρει ακόμη και αυτοδυναμία, αλλά κυβέρνηση θα επιχειρήσει να σχηματίσει μαζί με αλβανικό κόμμα, καθώς οι Αλβανοί αποτελούν το 25% του πληθυσμού και πάντα προσπαθούν να κρατούν τις εύθραυστες ισορροπίες.

Στο μέτωπο των προεδρικών εκλογών με καταμετρημένο και πάλι πάνω από το 70%, η υποψήφια του VMRO-DPMNE, 70χρονη Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα λαμβάνει ποσοστό 64,5%, έναντι 29,5% που συγκεντρώνει ο υποψήφιος του SDSM και απερχόμενος πρόεδρος, Στέβο Πεντάροφσκι.

Υπενθυμίζουμε πως το VMRO-DPMNE όχι μόνο δεν αποδέχεται τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά κατά τη διάρκεια όλης της προεκλογικής περιόδου ανέφερε πως το όνομα του γειτονικού κρατιδίου είναι «Μακεδονία»! Καθόλου τυχαίο πως σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις τους υπήρχαν σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This