ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣAκόμη μια παγκόσμια ταπείνωση για τη Γαλλία του Μακρόν

Aκόμη μια παγκόσμια ταπείνωση για τη Γαλλία του Μακρόν

Γράφει η Μαρία Δεναξά 

Ο CEO της πλατφόρμας Rumble, με ανάρτηση του διαψεύδει τον Μακρόν που ισχυρίζεται πως η σύλληψη του Πάβελ Ντούροφ, “δεν είναι πολιτική απόφαση και η Γαλλία είναι η χώρα της προάσπισης της ελευθερίας του λόγου”.

Ο Κρίς Παβλόβσκι, που χθες ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τη Γαλλία και την Ευρώπη, επειδή δεν νιώθει πλέον ασφαλής μετά την σύλληψη και κράτηση του Ντούροφ, από τις γαλλικές αρχές, απάντησε στον Εμμανουέλ Μακρόν, αποκαλώντας τον ψεύτη:

«Όταν λέτε ότι είστε προσηλωμένοι στην ελευθερία της έκφρασης, λέτε ψέματα. Έχουμε μια επιστολή από τη Γαλλία, που το αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας. Αναγκαστήκαμε να κλείσουμε το Rumble στη Γαλλία επειδή ΔΕΝ έχετε καμία δέσμευση για την ελευθερία του λόγου», έγραψε ο Παβλόφσκι κάτω απο την ανάρτηση του Εμμανουέλ Μακρόν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης