Τρόμος στη Μόσχα – Άγνωστοι προειδοποίησαν τις Αρχές για βόμβα σε έξι εμπορικά και πέντε δικαστήρια

Must Read

Χαμός έχει προκληθεί στη Μόσχα μετά από προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βομβών σε έξι εμπορικά κέντρα στη Μόσχα και σε πέντε δικαστήρια της περιφέρειας.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Tass, πηγή της ρωσικής Αστυνομίας υπογράμμισε πως: «Δεχθήκαμε ανώνυμες απειλές εναντίον έξι εμπορικών κέντρων, στελέχη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης κατευθύνονται επιτόπου για να ελέγξουν τις πληροφορίες αυτές και να ερευνήσουν τους χώρους.

Ο αριθμός των δικαστηρίων που έχουν δεχθεί απειλές για βόμβα συνεχίζει να αυξάνεται. Σύμφωνα με τις ανώνυμες πληροφορίες, εκρηκτικά έχουν επίσης τοποθετηθεί στα Περιφερειακά Δικαστήρια Χοροσέφσκι και Σαβιολόφσκι».

Αυτή τη στιγμή αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους «σαρώνουν» τα κτίρια για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα των τηλεφωνημάτων.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν τρία μαιευτήρια στη Μόσχα δέχθηκαν σήμερα παρόμοιες απειλές για βόμβα και εκκενώθηκαν.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο δίμηνο, άγνωστοι στέλνουν email για βόμβες σε δικαστήρια, σχολεία, εμπορικά κέντρα και άλλες εγκαταστάσεις και κτίρια τόσο στη Μόσχα όσο και την Αγία Πετρούπολη, την Περιφέρεια του Λένινγκραντ και άλλες ρωσικές περιφέρειες, χωρίς όμως να έχουν εντοπιστεί σε κάποια εκ των περιπτώσεων εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Δείτε επίσης: «Έφυγε» από την ζωή ο πατέρας του Ντουέιν Τζόνσον

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This