Οκτώ νεκροί από φωτιά που ξέσπασε σε ξύλινα πλωτά σπίτια στον ποταμό Τενεσί! (video)

Must Read

Οκτώ άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε σκάφη που βρίσκονταν αγκυροβολημένα σε προβλήτα του ποταμού Τενεσί, στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ.

Όπως έγινε γνωστό από την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία, η πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε από άγνωστη αιτία, τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε ξύλινα σκάφη που χρησιμοποιούνταν ως πλωτά σπίτια στη λίμνη Γκάντερσβιλ, στην Πολιτεία της Αλαμπάμα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οκτώ άτομα και να καταστραφούν ολοσχερώς τουλάχιστον 35 σκάφη.

«Προς το παρόν είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι έχουμε οκτώ νεκρούς», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Τζιν Νίκλαους, επικεφαλής της πυροσβεστικής στην κωμόπολη Σκότσμπορο.

Διαβάστε επίσης: Φως στο τούνελ: «Κοκτέιλ» φαρμάκων δίνει ελπίδα για τον κοροναϊό!

«Ξυπνήσαμε από τις κραυγές και τις εκρήξεις», είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS η Μάντι Ντέρχαμ, η οποία κοιμόταν στο σκάφος του φίλου της. «Είδαμε ότι όλα ήταν κατακόκκινα… Μέσα σε 15-20 λεπτά, ολόκληρη η προβλήτα καιγόταν. Όλα τα σκάφη διαθέτουν δεξαμενές με προπάνιο ή βενζίνη, για αυτό προκλήθηκε αυτή η τεράστια πυρκαγιά», εξήγησε.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν, επίσης, λόγο για τουλάχιστον επτά τραυματίες, καθώς υπήρξαν και κάποιοι που πρόλαβαν και πήδηξαν στο νερό, για να σωθούν από τις φλόγες, με αποτέλεσμα να υποστούν εγκαύματα ή υποθερμία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This