Πέμπτη 29/7/2021

Κατάληψη του «κράτους Μητσοτάκη» από το σύστημα Σημίτη

Η επέλαση του εκσυγχρονισμού στον δημόσιο τομέα συνεχίζεται ακάθεκτη. Μιλάμε για τον σκληρό πυρήνα του κράτους, αυτό που οι εκσυγχρονιστές του Σημίτη γνωρίζουν πολύ καλά να το αρμέγουν. Τους λεγόμενους «αρμούς της εξουσίας».

Μπορεί να αυξήθηκε η εκπροσώπηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος στην κυβέρνηση της Ν.Δ., για να περιοριστούν οι αντιδράσεις, αλλά στο επιτελικό κράτος τα πράγματα μένουν τα ίδια, δεν αλλάζουν. Για την ακρίβεια αλλάζουν προς το σημιτικότερο.

Το «κέντρο» αγαπά τη Ν.Δ., αφού η Ν.Δ. του παραδίδει την εξουσία. Δεν μιλάμε όμως για το λεγόμενο πατριωτικό κέντρο του Γεωργίου Παπανδρέου, του «γέρου της Δημοκρατίας». Μιλάμε για το εφιαλτικό κέντρο του Κώστα Σημίτη, που κατάφερε να επιλέξει ότι εθνομηδενιστές υπήρχαν στο πολιτικό σύστημα, από πατριδοκάπηλος της δεξιάς, νεοφιλελεύθερους, πράσινα τρωκτικά και ρετάλια της διεθνιστικής αριστεράς, εξελισσόμενο ως πληγή του Φαραώ για την πατρίδα.

Ο πολιτικός έρωτας του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Κώστα Σημίτη ήταν πάντα γνωστός. Ο Κώστας Σημίτης ήταν αυτός που τον διόρισε στην εθνική τράπεζα με έναν ιλιγγιώδη μισθό και μια επιτελική θέση πάνω στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου.

Η παρέα του Σημίτη, αλώνει το κράτος!

Τα τελευταία νέα: Ο πρόεδρος του Αττικό Μετρό και του ΟΣΕ επί των κυβερνήσεων Σημίτη, κύριος Τσίτουρας τοποθετήθηκε στην Ανεξάρτητη Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας (ΑΠΑ), στην οποία θα μεταβιβαστεί το 70% των αρμοδιοτήτων της ΥΠΑ. Με γεια.

Έμαθα, επίσης, χωρίς να συγκρατήσω όνομα, πως ένας πολιτικός φίλος του Ευάγγελου Βενιζέλου, με καλό βιογραφικό όμως. διορίστηκε πρόεδρος στην ΕΑΒ. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό!

Αμ τι νομίζαμε. Όπως εξομολογήθηκε στη στήλη υπουργός προσφάτως, τουλάχιστον το 30%-40% των κρατικών θέσεων έχει καταληφθεί από πολιτικούς φίλους του κυρίου Σημίτη, του κυρίου Βενιζέλου, του κυρίου Παπανδρέου κ.λ.π.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ