Κατάληψη του «κράτους Μητσοτάκη» από το σύστημα Σημίτη

Must Read

Η επέλαση του εκσυγχρονισμού στον δημόσιο τομέα συνεχίζεται ακάθεκτη. Μιλάμε για τον σκληρό πυρήνα του κράτους, αυτό που οι εκσυγχρονιστές του Σημίτη γνωρίζουν πολύ καλά να το αρμέγουν. Τους λεγόμενους «αρμούς της εξουσίας».

Μπορεί να αυξήθηκε η εκπροσώπηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος στην κυβέρνηση της Ν.Δ., για να περιοριστούν οι αντιδράσεις, αλλά στο επιτελικό κράτος τα πράγματα μένουν τα ίδια, δεν αλλάζουν. Για την ακρίβεια αλλάζουν προς το σημιτικότερο.

Το «κέντρο» αγαπά τη Ν.Δ., αφού η Ν.Δ. του παραδίδει την εξουσία. Δεν μιλάμε όμως για το λεγόμενο πατριωτικό κέντρο του Γεωργίου Παπανδρέου, του «γέρου της Δημοκρατίας». Μιλάμε για το εφιαλτικό κέντρο του Κώστα Σημίτη, που κατάφερε να επιλέξει ότι εθνομηδενιστές υπήρχαν στο πολιτικό σύστημα, από πατριδοκάπηλος της δεξιάς, νεοφιλελεύθερους, πράσινα τρωκτικά και ρετάλια της διεθνιστικής αριστεράς, εξελισσόμενο ως πληγή του Φαραώ για την πατρίδα.

Ο πολιτικός έρωτας του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Κώστα Σημίτη ήταν πάντα γνωστός. Ο Κώστας Σημίτης ήταν αυτός που τον διόρισε στην εθνική τράπεζα με έναν ιλιγγιώδη μισθό και μια επιτελική θέση πάνω στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου.

Η παρέα του Σημίτη, αλώνει το κράτος!

Τα τελευταία νέα: Ο πρόεδρος του Αττικό Μετρό και του ΟΣΕ επί των κυβερνήσεων Σημίτη, κύριος Τσίτουρας τοποθετήθηκε στην Ανεξάρτητη Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας (ΑΠΑ), στην οποία θα μεταβιβαστεί το 70% των αρμοδιοτήτων της ΥΠΑ. Με γεια.

Έμαθα, επίσης, χωρίς να συγκρατήσω όνομα, πως ένας πολιτικός φίλος του Ευάγγελου Βενιζέλου, με καλό βιογραφικό όμως. διορίστηκε πρόεδρος στην ΕΑΒ. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό!

Αμ τι νομίζαμε. Όπως εξομολογήθηκε στη στήλη υπουργός προσφάτως, τουλάχιστον το 30%-40% των κρατικών θέσεων έχει καταληφθεί από πολιτικούς φίλους του κυρίου Σημίτη, του κυρίου Βενιζέλου, του κυρίου Παπανδρέου κ.λ.π.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This