Ο Βαγγέλης Βενιζέλος δίνει τη χαριστική βολή στο ΚΙΝΑΛ

Τι κρύβεται πίσω από το αντιπολιτευτικό κρεσέντο του πρώην υπουργού

Must Read

Σε πολλούς έχει προκαλέσει εντύπωση το σφυροκόπημα του Βαγγέλη Βενιζέλου στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μιλάμε για τριπλό χτύπημα, από την συμφωνία με την Γαλλία για τις φρεγάτες έως την διαχείριση της πανδημίας και τους νεκρούς.

Αντί λοιπόν οι πολιτικοί αναλυτές να ασχοληθούν με την ουσία των αποκαλύψεων του Βαγγέλη Βενιζέλου, γνωρίζοντας το ποιόν του ανδρός, αναζητούν τον λόγο για τον οποίο ο πρώην υπουργός βγήκε στο αντάρτικο. Διότι άπαντες έχουν την αίσθηση ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος όταν μιλά, είναι επειδή έχει προσωπικό συμφέρον. Ουδείς μπορεί να πιστέψει ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και αναπληρωτής πρωθυπουργός του Αντώνη Σαμαρά ασκεί κριτική χωρίς ιδιοτέλεια.

Την εξήγηση μου την έδωσε άνθρωπος που γνωρίζει τον Βαγγέλη Βενιζέλο καλύτερα από όλους. Στόχος των επιθέσεων δεν είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά το ίδιο του το κόμμα!

Πως γίνεται αυτό;

Μα η επιλογή του Βαγγέλη Βενιζέλου να ασκεί σκληρή αντιπολίτευση την ώρα που το Κιν Αλ κοιμάται και βυθίζεται στην εσωστρέφεια, ενώ ο ίδιος έχει αποβληθεί από τις εξελίξεις του ίδιου του κόμματος του, έχει μία και μόνη σκοπιμότητα: Να βγάλει την πρόεδρο και τους μνηστήρες της προεδρίας του κινήματος «άχρηστους», και να καταδείξει ότι μόνον ο ίδιος μπορεί να ασκήσει αντιπολίτευση!

Είναι η απάντηση στο κόμμα του που τον έχει βάλει στο περιθώριο και ουδείς ασχολείται μαζί του, παρά τις εσωκομματικές διεργασίες για την εκλογή προέδρου. Αυτό ο Βαγγέλης Βενιζέλος δεν το ανέχεται με τίποτα. Ακόμα και ο «δικός του», Ανδρέας Λοβέρδος τον έχει βάλει στο περιθώριο και δεν τον επικαλείται ακόμα και όταν τρώει σπαλομπριζόλες στη Μεσσηνία…

Αντίθετα, φωτογραφίζεται προκλητικά με φόντο το άγαλμα του γνήσιού Βενιζέλου, του Ελευθερίου! Πως να το αντέξει αυτό ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;

«Ελευθέριος Βενιζέλος.
Ο ιδρυτής της Δημοκρατικής Παράταξης.
Αυτές είναι οι ρίζες μας.» Ήταν η λεζάντα που έβαλε στην συγκεκριμένη φωτογραφία ο Ανδρέας Λοβέρδος. Πάνε οι εποχές που μαζί με τον Βαγγέλη βάφτιζαν τους λογαριασμούς της μίζας του Άκη, «αριθμούς τηλεφώνων»…

«Εγώ, ο Βενιζέλος» είμαι ο καταλληλότερος και για το ΚΙΝΑΛ και για πρωθυπουργός και για αντιπρόεδρος και για υπουργός.

Τι και αν είναι στα αζήτητα της πολιτικής…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This