Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Στον αέρα η συμμετοχή του Λάκη Γαβαλά στο «My Style Rocks»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ζήτησε αλλαγή στις μέρες γυρισμάτων γιατί θα έχει θέατρο, αλλά δεν γίνεται λόγω «Voice».

Πώς συνδέονται το «My Style Rocks», η παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» και το «Voice»; Μέσω του Λάκη Γαβαλά, φυσικά!

O εκκεντρικός σχεδιαστής ήταν ο πρώτος από τους τρεις κριτές του reality μόδας του Σκάι που συμφώνησε με τους ιθύνοντες του καναλιού και της Acun Medya ότι θα επιστρέψει κανονικά στο πόστο του μόλις αρχίσουν εκ νέου τα γυρίσματα του reality.

Όπως ακούγεται, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να μην τα καταφέρει να τηρήσει τελικά αυτή τη συμφωνία και να βρεθεί εκτός «My Style Rocks». Κι αυτό διότι υπάρχουν δύο σημαντικά εμπόδια που έχουν μπει στον δρόμο του προς αυτή την κατεύθυνση. Το ένα είναι το «Voice» και το άλλο το θεατρικό έργο «Το κλουβί με τις τρελές», όπου ο Λάκης θα πάρει το βάπτισμα του πυρός ως θεατρικός πρωταγωνιστής.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Τα γυρίσματα του «My Style Rocks» πρόκειται να αρχίσουν στις 20 Αυγούστου, καθώς στον Σκάι θέλουν να υπάρχει αρκετό στοκ επεισοδίων ώστε σε περίπτωση πολύ αυστηρών μέτρων για την πανδημία ή και ενός νέου lockdown ακόμη να μην τεθεί πάλι θέμα διακοπής του προγράμματος. Ωστόσο, οι μέρες των γυρισμάτων θα είναι όπως και πέρυσι, η Παρασκευή και το Σάββατο, γιατί η Δευτέρα και η Τρίτη προορίζονται για το «Voice», καθώς τις προτιμούν οι καλλιτέχνες λόγω των βραδινών τους εμφανίσεων.

Δυστυχώς, όπως γράφει το youfly.com, ο Λάκης Γαβαλάς εξαιτίας των θεατρικών του υποχρεώσεων με το «Κλουβί με τις τρελές» στο Μπρόντγουαιη, δεν μπορεί να συμμετάσχει. Ο ίδιος ζήτησε αλλαγή στις μέρες των γυρισμάτων, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι είναι εφικτό. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, οι κριτές Στέλιος Κουδουνάρης και Ελενα Χριστοπούλου και η παρουσιάστρια του reality μόδας Κατερίνα Στικούδη να αποκτήσουν νέο μέλος στην τηλεοπτική παρέα τους. Πάντως, αν δεν είναι ο Λάκης Γαβαλάς στο παιχνίδι, όλα δείχνουν ότι ανοίγει ο δρόμος για τη μεγάλη επιστροφή σε αυτό του Χάρη Χριστόπουλου. Για να δούμε…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ