Στα δικαστήρια η Heidi Klum με τον πρώην της! Δεν της επιτρέπει να πάρει τα παιδιά τους στη Γερμανία

Must Read

Στα μαχαίρια βρίσκεται το γνωστό μοντέλο Heidi Klum μαζί με τον τραγουδιστή, πρώην σύζυγό της, Seal.

Ο λόγος είναι ότι το μοντέλο πρέπει να παρευρεθεί στη Γερμανία για τα γυρίσματα του Next Top Model και αιτήθηκε έκτακτη ακροαματική διαδικασίας για να μπορέσει να πάρει τα τέσσερά παιδιά της μαζί. Ο πρώην σύζυγός της όμως και πατέρας των παιδιών της, αρνείται να τα αποχωριστεί και να τα αφήσει να ταξιδέψουν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η Heidi Klum όμως, υποχρεούται να ταξιδέψει στην Γερμανία, καθώς η παραγωγή των επεισοδίων ξεκινά τον ερχόμενο Οκτώβριο με το γερμανικό καστ να μη μπορεί δια νόμου να μεταβεί στις Η.Π.Α.

Η ίδια στην αίτηση της προς την Αμερικανική δικαιοσύνη αναφέρει πως ο πρώην σύζυγός της δεν επιτρέπει στα παιδιά τους, την 16χρονη Leni , τον 14χρονο Henry, τον 13χρονο Johan και την 10χρονη Lou, να ταξιδέψουν στην Ευρώπη λόγω του COVID-19, ωστόσο ισχυρίζεται πως ενώ έχουν από κοινού την κηδεμονία τους, τα παιδιά περνάνε περισσότερο τους χρόνο μαζί της.

Επίσης δεν παρέλειψε να αναφέρει, στο δικαστήριο, πως παίρνει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, για να προστατευτεί εκείνη και η οικογένειά της από τον κορωνοϊό.

«Γνωρίζω καλά όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις που σχετίζονται με τον ιό COVID-19 και δε θα έθετα ποτέ τα παιδιά μας σε κίνδυνο – έχω λάβει όλες τις προφυλάξεις για τη Γερμανία με τον ίδιο τρόπο που κάνω στις Ηνωμένες Πολιτείες», τόνισε χαρακτηριστικά το πασίγνωστο μοντέλο.

Παράλληλα, δήλωσε «ευγνώμων» που μπορεί και εργάζεται, δεδομένου της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί παγκοσμίως λόγω της πανδημίας.

Γι’ αυτό το θέμα αναγκάστηκε να τοποθετηθεί, στην ακρόαση και η μεγάλη κόρη του διάσημου πρώην ζευγαριού, με γραπτή δήλωση, η οποία, ενώ πιστοποιεί την αγάπη που τρέφει για τον πατέρα της, επιθυμεί μαζί με τα αδέρφια της, να ταξιδέψουν στην Γερμανία, τόσο για λόγους εμπειρίας όσο και για να δουν τους παππούδες τους.

«Αυτό είναι πολύ δύσκολο γιατί αγαπώ και τους δυο γονείς μου, αλλά νιώθω ότι πρέπει να μιλήσω. Καταλαβαίνω ότι τα αδέρφια μου είναι πολύ μικρά για να μιλήσουν στο δικαστή, οπότε είμαι χαρούμενη που μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων. Η μαμά πρέπει να πάει για γυρίσματα στη Γερμανία για μερικούς μήνες και εγώ και τα αδέρφια μου θέλουμε να πάμε μαζί της. Μέχρι τώρα, ο πατέρας μου δε μας επιτρέπει να πάμε, παρόλο που έχουμε προσπαθήσει να του πούμε τους λόγους για τους οποίους θέλουμε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This