Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

H Τζένη Μπαλατσινού με αγορέ μαλλί, «όργωνε» την πασαρέλα μαζί με τη Δωροθέα Μερκούρη

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η Δωροθέα Μερκούρη που άφησε εποχή τη δεκατετία του ’90 στον χώρο της μόδας, έγινε εξώφυλλο σε πολλά περιοδικά και συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του χώρου, από πολύ μικρή ηλικία. 

Σήμερα, η Δωροθέα παραμένει εκθαμβωτική και αποτελεί πρώτυπο για κάθε γυναίκα της ηλικίας της, καθώς εκτός από όμορφη είναι μια γυναίκα δυναμική, πολυπράγμων με κουλτούρα και πάθος σε ό,τι κάνει.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η πάλαι πότε μούσα της μόδας, μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στιγμιότυπα από τις πασαρέλες που περπάτησε στο παρελθόν, αλλά και φωτογραφίσεις που έγιναν εξώφυλλο στα πιο γνωστά περιοδικά μόδας.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της, η Δωροθέα περπατάει μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού στην πασαρέλα, σε fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου. Με ξανθό κοντό μαλλί, η Τζένη Μπαλατσινού φαίνεται πίσω της με ροζ δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή.

«Miss the glamour you Covid bitch #tbt @vassilioskostetsos #90s super model #nadjaauermann», έγραψε στην ανάρτησή της θέλοντας να τονίσει πόσο της λείπουν τα events μόδας μετά την επέλαση της πανδημίας. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]