Τετάρτη 16/6/2021

Συγκλονίζει η Μίνα Αρναούτη μετά το τροχαίο με τον Παντελίδη: «Πήγα στον άλλο κόσμο και ξαναγύρισα» (video)

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο αλήστου μνήμης τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ενώ οδηγούσε. Μέσα στο αυτοκίνητο βρισκότανε και η Μίνα Αρναούτη της οποίας η ζωή ανετράπη βίαια και προσπαθεί να ορθοποδήσει, καθώς η άτυχη κοπέλα είδε τον Χάρο με τη μάτια της.

Η μίνα Αρναούτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» και μίλησε για την καθημερινότητά της αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ακόμη και σήμερα, μετά το θανατηφόρο δυστύχημα του τραγουδιστή.

Αρχικά αναφέρθηκε στην τωρινή της κατάσταση.

«Δεν κάνω απολύτως τίποτα τώρα. Ήμουν στα χειρουργεία, η ζωή μου έχει μείνει στάσιμη απλά, δεν υπάρχει εξέλιξη. Το να βρεις μια δουλειά είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά στις μέρες μας. Όταν έχω φάει τέτοια διαπόμπευση, ουσιαστικά λίγο πολύ αυτό μου το χαλάει.» και πρόσθεσε λέγοντας:

«Οικονομικά με συντηρούν η μητέρα μου και ο σύντροφος της μητέρας μου. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να πιάσω δουλειά, είχα κρίσεις πανικού και έχω ακόμα λίγο σε καλύτερο βαθμό. Οι κρίσεις πανικού δεν μου επέτρεπαν να κάνω τίποτα. Ετοιμαζόμουν, στολιζόμουν, ντυνόμουν, έβγαζα μια φωτογραφία, πήγαινα στο μαγαζί, έλεγα “δεν είμαι καλά, φεύγω”. Ένιωθα ότι θα πέσω κάτω, ότι ζαλίζομαι, ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω. Έπαιρνα τηλέφωνο τη μάνα μου, τσίριζα και της έλεγα “πες μου γιατί δεν πέθανα και ζω αυτό;”. Πήγα στον άλλο κόσμο και ξαναγύρισα. Ήταν θαύμα που έζησα

Αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια η ίδια δήλωσε πως «στο δρόμο δεν ακούω αρνητικά σχόλια, αλλά δέχομαι ακόμα και σήμερα μηνύματα στα social media.»

Η Μίνα Αρναούτη αναφέρθηκε και στον Παντελή Παντελίδη λέγοντας πως έκανε ένα λάθος και πως δεν του κρατάει κακία για όλο αυτό που περνάει.

«Ο Παντελής έκανε ένα λάθος σίγουρα, το οποίο το πληρώνω κι εγώ αυτή τη στιγμή και χρόνια τώρα. Αλλά δεν είναι κάποιος που μου έχει αφήσει την πίκρα να τον βρίσω. Τα λάθη είναι ανθρώπινα, έκανε ένα λάθος, τι να κάνουμε;»

Τέλος αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή και το αν έχει σχέση αυτή την περίοδο.

Όχι, δεν είμαι ερωτευμένη. Είναι δύσκολες οι εποχές για έρωτες. Με προσεγγίζουν εύκολα, αλλά εγώ είμαι πολύ κλειστή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ