Συγκινούν τα λόγια του Ηλία Ψινάκη για τον Βλάσση Μπονάτσο:«16 χρόνια χωρίς το Βλασσάκι μου»

Ο Ηλίας Ψινάκης, αναπολεί στιγμές που έζησε με τον πολύ καλό του φίλο Βλάσση Μπονάτσο. Η φωτογραφία που ανάρτησε και τα συγκινητικά λόγια 16 χρόνια μετά το θάνατό του.

Must Read

Ο Βλάσσης Μπονάτσος, ήταν ταλαντούχος τραγουδιστής. Υπήρξε μέλος του μουσικού συγκροτήματος Πελόμα Μποκιού. Το συγκρότημα γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Γαρύφαλλε, Γαρύφαλλε» το οποίο μάλιστα ηχογράφησε, 25 χρόνια αργότερα, ο Βλάσσης Μπονάτσος όταν συνεργάστηκε με τους Goin’ Through. Ως σόλο τραγουδιστής έχει κυκλοφορήσει τραγούδια όπως «Μεταμορφώσεις», «Εμένα», «Μια Γυναίκα» κ.α.

Παράλληλα ήταν και ηθοποιός. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση “Εβίτα” με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη παίζοντας το ρόλο του Τσε Γκεβάρα, με την οποία μάλιστα είχαν σχέση για πολλά χρόνια. Ιδιαίτερα αγαπητός έγινε μετά την συμμετοχή του στην πολύ πετυχημένη σειρά «Απαράδεκτοι».

Εκτός των άλλων, παρουσίασε πολλά τηλεπαιχνίδια και τηλεοπτικές εκπομπές.

Σε ηλικία 54 ετών και συγκεκριμένα στις 14 Οκτωβρίου 2004, άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε θλίψη όλον τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Βλάσης Μπονάτσος υπήρξε ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz και θα μείνει για πάντα χαραγμένος στην μνήμη της οικογένειάς του αλλά και στους πολύ καλούς του φίλους.

Ένας πολύ καλός του φίλος, ήταν και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος, μετά από 16 χρόνια, δεν τον έχει ξεχάσει.

Ο πρώην δήμαρχος του Μαραθώνα, αναπολώντας τις στιγμές που ζήσανε μαζί, ανάρτησε μία φωτογραφία με τον αγαπημένο του φίλο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συνοδευόμενη με τη χαρακτηριστική λεζάντα:

«16 χρόνια χωρίς το Βλασσάκι μου.

Αυτή η φωτογραφία είναι από την περίοδο που είχε χωρίσει με την Αλίκη και έμενε σπίτι μου. Είναι η ίδια περίοδος πού από αυτή την συγκατοίκηση “γεννήθηκαν” οι Απαράδεκτοι…

Αξέχαστες αναμνήσεις με πλάκες γέλια και υπέροχες στιγμές…!!!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This