Ο Ετεοκλής πόζαρε ημίγυμνος με τη Χατζίδου να θαυμάζει την κορμάρα του

Αποθέωσε τον Ετεοκλή της

Must Read

Είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του και δεν το κρύβει. Η Ελένη Χατζίδου είναι τόσο ερωτευμένη με τον άντρα της, που τον αποθεώνει και δημόσια στις αναρτήσεις του στα social media.

Όπως πρόσφατα, που ο Ετεοκλής Παύλου πόσταρε στον Instagramικό λογαριασμό του μία sexy φωτογραφία και η γυναίκα του έσπευσε να κάνει σχόλιο πρώτη και καλύτερη. Στο «κλικ» ο ωραίος personal trainer κάθεται αραχτός και ημίγυμνος μπροστά στον καναπέ διαβάζοντας τους «New York Times».

«Πρωινή ρουτίνα» σχολιάζει ο ίδιος δίπλα στην εικόνα του, με την Ελένη να γράφει ενθουσιασμένη για το καλογυμνασμένο σώμα του: «Πω εγκεφαλικό!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This