#SurvivorGR Αυτοί είναι οι Διάσημοι παίκτες που έχουν κλέψει την παράσταση 

Ιδού ποιοι τράβηξαν πάνω τους την προσοχή

Must Read

Πανζουρλισμό προκαλεί στο Twitter o νέος κύκλος του Survivor με το τηλεοπτικό κοινό να σπεύδει να σχολιάσει τα στιγμιότυπα και τους παίκτες που προκαλούν «σαματά».

Στη λίστα με τους αγαπημένους Διάσημους των social media, βρίσκονται φυσικά η Κάτια Ταραμπάνκο, ο Πάνος Καλλίδης και ο… Τριαντάφυλλος.

Μετά το έπαθλο του GNTM, η Κάτια πέταξε τις γόβες της και έθεσε ως αυτοσκοπό και το έπαθλο του Survivor. Με εντυπωσιακό γυμνασμένο κορμί, η Κάτια «καίει» τους κοιλιακούς της και αποδεικνύει στους συμπαίκτες της ότι δεν αστειεύεται. Μπορεί να κέρδισε στο ριάλιτι ομορφιάς χάρη στην λεπτεπίλεπτη ομορφιά της, στο Survivor όμως αποδεικνύει σε κάθε αγώνισμα ότι είναι μια από τους πιο δυνατούς παίκτες της ομάδας της.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής των ’90s, Τριαντάφυλλος μπήκε στο παιχνίδι με τους δικούς του… χαλαρούς ρυθμούς. Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να ξεπεράσει τον εαυτό του όμως ξαφνικά τον βλέπουμε να λυγίζει και να βάζει τα κλάματα μπροστά στις κάμερες. Και μπορεί ο τραγουδιστής να βρέθηκε προτεινόμενος με το «καλημέρα», το κοινό ανυπομονεί για την επόμενη ατάκα του. 

Την προσοχή του κοινού έχει τραβήξει και ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης ο οποίος συχνά πιάνεται να ξαπλωμένος σε διάφορα σημεία της παραλίας, να ατενίζει τον ορίζοντα. Ο ίδιος μάλιστα είχε παραδεχτεί ότι η κόρη του τον συμβούλεψε να μην μπει στο Survivor γιατί είναι… παππούς. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This