Ο Λάκης Γαβαλάς με… ροζ ταγιέρ στον Εθνικό Κήπο

Must Read

Μας ξάφνιασε ο Λάκης Γαβαλάς με την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και την οποία συνόδευσε με έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς.

Ο αγαπημένος πολυτάλαντος μόδιστρος και κριτής του My Style Rocks δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να ποζάρει φορώντας ροζ ταγιέρ και ξανθιά περούκα στον Εθνικό Κήπο, ενώ συνοδεύεται από τα σκυλάκια του. Στην ανάρτησή του ο Λάκης Γαβαλάς εξήγησε ότι φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του νέου του ρόλου της παράστασης που θα συμμετέχει.

Ποιος θα μπορούσε άραγε να τον αναγνωρίσει; 

«Φίλοι μου καλημέρα και χρονια πολλα??‼️ Aποχαιρετω μια χρονια που θέλω αρχικα να ευχαριστησω γιατι με διατηρισε υγιή, επισης μου δώσε την ευκαιρια να συμμετέχω στο κινηματογραφικο έργο Broadway στο ρόλο φημισμένης drag queen(κραταω το queen), απο οπου και το στιγμιοτυπο απο το γυρισμα τον Σεπτεμβριο στον Εθνικό κηπο…??‼️
Στο αλλο Broadway το θεατρο της Αγίου Μελετίου ετοιμασαμε το κλουβι με τις τρέλες κανοντας τον ΖΑΖΑ στον πρωταγωνιστικο ρόλο,!αλλα και στην τηλεοραση στον ρόλοτου κριτη στο Mystylerocks..??‼️

Αισθανομαι υπευθυνος τίμιος και με ταλεντο μετα την διακπεραιωση αυτων των τιμητικών αναθεσεων και οπως παντα εδωσα τον καλυτερο μου εαυτό…‼️ Γι αυτους τους λόγους ειμαι χαρουμενος με αυτον τον χρόνο που μου έδωσε την ευκαιρια να φανω χρήσιμος…?? Ευχομαι και το 21 να μου επιτρεψει να συνεχίσω την δική μου παρασταση με την δική του συμπαρασταση…‼️ Καλως να μας έρθει λοιπον» έγραψε στον λογαριασμό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This