Τρυφερό ταξίδι στον χρόνο για τον Φώτη Σεργουλόπουλο με την μητέρα και τον αδερφό του

Στο τραπέζι μετά από 51 χρόνια!

Must Read

«Πάσχα 1969 vs Χριστούγεννα 2020» σημείωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση που έκανε στο Instagram. Ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας, ο οποίος δεν βρίσκεται φέτος στις τηλεοπτικές επάλξεις, γύρισε τον χρόνο πίσω μέσα από μια φωτογραφία από το Πάσχα του 1969.

Στο «κλικ» βλέπουμε τον μικρό Φώτη Σεργουλόπουλο να κρατά ένα ψεύτικο πιστόλι και να ποζάρει δίπλα στη μητέρα του και στον μεγαλύτερο αδελφό του Αλέξανδρο. Ακριβώς δίπλα ο παρουσιαστής πόσταρε μια πρόσφατη φωτογραφία των τριών τους από το γιορτινό τραπέζι, οι ίδιοι άνθρωποι έπειτα από 51 χρόνια!

«Τι αριστούργημα! Επρεπε όμως να κρατάς πιστόλι» τόνισε η Τζόυς Ευείδη σε σχόλιό της κάτω από τη διπλή φωτογραφία του καλού της φίλου Φώτη. «Τέλεια φωτογραφία. Να είστε όλοι γεροί» έγραψε και ο Βασίλης Καλλίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This