Η Χαλαμανδάρη απολαμβάνει τη χιονισμένη Μαδρίτη με το γιο της

Παιχνίδια στο χιόνι!

Must Read

Η δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη, που έζησε το δικό της παραμύθι όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο της Ισπανίας και απέκτησε τον γιο της Νίκολας, ο οποίος πλέον είναι 4 ετών, αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Μαδρίτη (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η Χαλαμανδάρη ζει τους μισούς μήνες του χρόνου στην Ελλάδα και τους μισούς στη Ισπανία, όπου ζει ο γιος της).

Και παρά το χάος που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία, πήγε για παιχνίδια στο χιόνι! Μάλιστα, μοιράστηκε στιγμές της μαζί με τον μικρό Νίκολας στο Instagram, γράφοντας: «Στο κέντρο της Μαδρίτης ζούμε ιστορικές στιγμές με τη χιονοθύελλα, η πόλη βρίσκεται σε χάος, αλλά εμείς διασκεδάζουμε πολύ!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This