Η Αθηνά Οικονομάκου θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά

Must Read

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2007, μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον» έγινε όμως ευρύτερα γνωστή στο κοινό μέσα από την σειρά «Η Ζωή της Άλλης» όπου και πρωταγωνιστούσε επί τρία συνεχόμενα χρόνια.

Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου όπου εκτός από ηθοποιός είναι και επιχειρηματίας καθώς το 2016 λάνσαρε τη πρώτη συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων της, με την επωνυμία Allover by Athina Oikonomakou και το 2019 ξεκίνησε να λανσάρει μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη την πρώτη τους σειρά ενδυμάτων, με την επωνυμία Project S.O.M.A

Μία από τις πιο ευχάριστες περιόδους διανύει αυτή τη στιγμή η γνωστή ηθοποιός, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό, καθώς θα μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά της.

Η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία είναι παντρεμένη εδώ και τέσσερα χρόνια με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο, το 2018 υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Μάξιμο.

Ακόμη όμως ένα μέλος ετοιμάζονται να υποδεχτούν φέρνοντας ευτυχία στην οικογένειά τους.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή από την ίδια την ηθοποιό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία της ίδιας μαζί με τον γιο της γράφοντας γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Η ευτυχία και η ?? (εγκυμοσύνη) μου δεν κρύβονται πια ? #round2 #babyonboard»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This