O Χατζηνικολάου απαντάει στις «κακίες» με ένα φιλί στην Κρίστη Τσολακάκη

Κακίες χαρακτήρισε ο δημοσιογράφος την κριτική που δέχτηκε μετά τη συνέντευξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Must Read

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο απάντησε στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου μετά την συνέντευξη στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξέσπασε «πόλεμος» για την στάση του δημοσιογράφου απέναντι στον πρωθυπουργό, με αρκετούς να του επιτίθενται διαδικτυακά κάνοντας λόγο για ερωτήσεις που είχαν δοθεί πριν την συνέντευξη.

Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνεται να δίνει ένα φιλί στην σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη, το οποίο όπως έγραψε χαρακτηριστικά, αρκεί για να σβήσει κάθε αρνητική σκέψη από το μυαλό του: «Ένα φιλί… Αρκεί για να σβήσει κάθε αρνητική σας σκέψη! Αρκεί για να σας θωρακίσει απέναντι σε κάθε κακία…» έγραψε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This