Χορός του Ησαΐα και βαφτίσια για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου

Must Read

Μια του γάμου, δυο της βάφτισης, τρεις… κι ελπίζουν να σταθούν τυχεροί η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου!

Όπως έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της personal trainer θα παντρευτούν τον ερχόμενο Ιούνιο, τελώντας την ίδια ημέρα με τον θρησκευτικό γάμο τους και τα βαφτίσια της μονάκριβης κόρης τους Μελίτας-Δήμητρας.

Η Ελένη και ο Ετεοκλής, οι οποίοι ενώθηκαν με πολιτικό γάμο την περίοδο που εκείνη ήταν έγκυος, είχαν προγραμματίσει αρχικά το διπλό θρησκευτικό μυστήριο για το περασμένο καλοκαίρι.

Ωστόσο οι περιορισμοί που επέβαλε η Πολιτεία για τον έλεγχο της πανδημίας τούς οδήγησε να αναβάλουν το χαρμόσυνο γεγονός για τις αρχές του περασμένου φθινοπώρου. Τότε όμως «έσκασε» το δεύτερο κύμα της πανδημίας, ανατρέποντας πάλι τα σχέδιά τους.

Πρόσφατα η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ότι έχουν αποφασίσει να γίνει τον ερχόμενο Ιούνιο η τρίτη προσπάθειά τους να τελέσουν τα δύο μυστήρια, αν φυσικά η τρέχουσα κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει βελτιωθεί. Αν όχι, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι θα γίνει μόνο η βάφτιση σε οικογενειακό κύκλο.

«Τον Ιούνιο υποτίθεται θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Αν ακόμα τα πράγματα είναι περίεργα, θα κάνουμε μόνο τη βάφτιση οικογενειακά και τον γάμο θα δούμε πότε» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που της έκανε διαδικτυακός της φίλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This