Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Χορός του Ησαΐα και βαφτίσια για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου

Μια του γάμου, δυο της βάφτισης, τρεις… κι ελπίζουν να σταθούν τυχεροί η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου!

Όπως έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της personal trainer θα παντρευτούν τον ερχόμενο Ιούνιο, τελώντας την ίδια ημέρα με τον θρησκευτικό γάμο τους και τα βαφτίσια της μονάκριβης κόρης τους Μελίτας-Δήμητρας.

Η Ελένη και ο Ετεοκλής, οι οποίοι ενώθηκαν με πολιτικό γάμο την περίοδο που εκείνη ήταν έγκυος, είχαν προγραμματίσει αρχικά το διπλό θρησκευτικό μυστήριο για το περασμένο καλοκαίρι.

Ωστόσο οι περιορισμοί που επέβαλε η Πολιτεία για τον έλεγχο της πανδημίας τούς οδήγησε να αναβάλουν το χαρμόσυνο γεγονός για τις αρχές του περασμένου φθινοπώρου. Τότε όμως «έσκασε» το δεύτερο κύμα της πανδημίας, ανατρέποντας πάλι τα σχέδιά τους.

Πρόσφατα η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ότι έχουν αποφασίσει να γίνει τον ερχόμενο Ιούνιο η τρίτη προσπάθειά τους να τελέσουν τα δύο μυστήρια, αν φυσικά η τρέχουσα κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει βελτιωθεί. Αν όχι, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι θα γίνει μόνο η βάφτιση σε οικογενειακό κύκλο.

«Τον Ιούνιο υποτίθεται θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Αν ακόμα τα πράγματα είναι περίεργα, θα κάνουμε μόνο τη βάφτιση οικογενειακά και τον γάμο θα δούμε πότε» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που της έκανε διαδικτυακός της φίλος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ