Διάσημοι «τίμησαν» τον χιονιά με «κλικ» σε… λευκό φόντο!

In love με τον «Λέανδρο»

Must Read

Το κύμα κακοκαιρίας «Λέανδρος» άπλωσε το λευκό πέπλο του σε πολλές περιοχές της χώρας και το Instagram γέμισε με… χιονισμένες αναρτήσεις από λαμπερούς celebrities.

Μπορεί οι περισσότεροι από αυτούς να μένουν σπίτι, καθώς οι περιορισμοί στις μετακινήσεις συνεχίζονται, παρά το χθεσινό άνοιγμα του λιανεμπορίου, ωστόσο, μόλις άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες νιφάδες, φόρεσαν σκούφους, γάντια και χοντρά μπουφάν και έσπευσαν να φωτογραφηθούν στα χιόνια.

Oπως και να το κάνουμε, οι χιονοπτώσεις δεν είναι συχνό φαινόμενο στην Ελλάδα και μια selfie σε λευκό φόντο είναι must για τις διασημότητες, που μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Νιφάδες» προβληματισμού

«Χιονίζει ή το φαντάζομαι;» αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία πόζαρε χθες το πρωί έξω από το σπίτι της στα Μελίσσια. Ντυμένη ζεστά, με σκούφο και παλτό, η παρουσιάστρια φάνηκε ενθουσιασμένη με τις λευκές νιφάδες.

Τσαχπινιές στον φακό

Τις κρύες μέρες καλωσόρισε η εγκυμονούσα ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, κλείνοντας με τσαχπινιά το μάτι και βγάζοντας αυθάδικα τη γλώσσα της στη «χιονισμένη» selfie της, που άρεσε πολύ στους 1.000.000 followers της.

Η βασίλισσα του… πάγου

«Η ζωή είναι καλύτερη στα χιόνια» έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία στολίστηκε και φωτογραφήθηκε με φόντο το λευκό τοπίο. «Η βασίλισσα του χιονιού αυτοπροσώπως» σχολίασε follower της. Την είπε… κρύα ή είναι ιδέα μας;

Είδε… άσπρη μέρα

«Καλή εβδομάδα από τη Σιβηρία» ευχήθηκε χαριτολογώντας η Έλενα Ασημακοπούλου στη λεζάντα του «κλικ» που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της. Η ίδια έβαλε hashtag στην ανάρτησή της το #είδαμε_άσπρη_μέρα.

«Let it snow» με… σπορτέξ

Το κλασικό (και άκρως γιορτινό!) σχόλιο «Let it snow» (από το ομώνυμο τραγούδι) έκανε η Ελένη Τσολάκη στην ινσταγκραμική φωτογραφία της από τα χιόνια που έφερε ο «Λέανδρος» στη χώρα.

Easy (white) rider

«Enjoy the ride» έγραψε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης στη λεζάντα της εντυπωσιακής φωτογραφίας, στην οποία απεικονίζεται στο χιονισμένο τοπίο να πηγαίνει βόλτα με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού και να την απολαμβάνει και με το παραπάνω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This