Μίνα Αρναούτη για Παντελή Παντελίδη: «Δεν είναι η μέρα που έφυγες θλιβερή είναι όλες εκείνες που θυμάμαι»

H ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη που ραγίζει καρδιές!

Must Read

Επέτειο θανάτου θα είναι σε λίγες μέρες για τον τραγουδιστή που αγαπήθηκε όσο κανείς. Ο λόγος για τον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος πριν 5 χρόνια έχασε άδικα τη ζωή του έπειτα από τροχαίο δυστύχημα, σκορπώντας θλίψη σε ολόκληρο το πανελλήνιο.

Μία από τις κοπέλες που επέβαιναν μαζί του στο αυτοκίνητο εκείνη την μοιραία ημέρα ήταν η Μίνα Αρναούτη, η οποία πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς νοσηλευόταν για αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό που υπέστη από το ατύχημα.

Η Μίνα Αρναούτη με τον Παντελή Παντελίδη ήταν πολύ καλοί φίλοι και ο χαμός του της στοίχισε πολύ. Η ίδια έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου εκμυστηρεύτηκε κάποιες άγνωστες πτυχές της φιλίας τους.

«Δύσκολες μέρες αυτές για μένα. Βλέπω βιντεάκια παντού και γελάω και κλαίω μαζί. Πάντα κάτι θυμίζει κάτι, μια ζακέτα που πήραμε μαζί, ένα κοστούμι που ευχόσουν να κουμπώσει, μια φωτογραφία που με καμάρι μου έδειξες για πρώτη φορά, τα παπούτσια σου που δεν μου άρεσαν, το κούρεμα που σου έλεγα ότι σου πήγαινε, τα κορίτσια που λέγανε “χειλάρες μου ματάρες μου” και με κοίταζες παιχνιδιάρικα και έλεγες ρε λες να είμαι ωραίος; Α ρε Παντελή! Μακάρι να δούλευα ξανά σε ένα μπαρ και να ερχόσουν να κάτσεις στο πόστο μου ξανά και να σου λέω φύγε από εδώ πήγαινε αλλού δεν σε θέλω εδώ δεν κάνω ταμείο με εσένα και να γελάς και να λες βγες έξω να κάτσεις εδώ! Δεν είναι η μέρα που έφυγες θλιβερή είναι όλες εκείνες που θυμάμαι … ότι αυτή η μέρα εγώ ήμουν πιο τυχερή από εσένα αυτό θα με πονάει όσο κι αν ακούγεται παράλογο! Φέτος θα κλάψω, θα πιω θα ακούσω τα τραγούδια σου, όλα! Ξανά και ξανά. Τόσα χρόνια μου το στερούσαν και ντρεπόμουν να μιλήσω για να μη κριθώ. Τώρα αδιαφορώ για όλα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This