Ώρα για παιχνίδι! Όλη η Ελληνική showbiz απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στο χιόνι (video)

Ο χιονοπόλεμος, οι χιονάνθρωποι και οι βουτιές!

Must Read

Η κακοκαιρία Μήδεια έχει κατακλύσει τη χώρα και η Αττική μετά από πολλά χρόνια έχει ντυθεί στα λευκά.

Tο κάτασπρο μαγευτικό τοπίο στέκεται η αφορμή για μικρούς και μεγάλους να βγουν έξω από το σπίτι τους και να παίξουν με το χιόνι.

Οι Έλληνες celebrities δεν έχασαν την ευκαιρία και βγήκαν είτε με την οικογένειά τους, είτε με τα κατοικίδιά τους, ακόμη και μόνοι τους για να νιώσουν το χιόνι, το οποίο είχε να φανεί στην Αττική από το 2004.

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη παρόλο που απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες μέσα από τις οποίες φαίνεται εκείνη να παίζει ξέγνοιαστα στο χιόνι με τα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο.

«14 χρόνια στην ίδια γειτονιά στα Μελίσσια, τόσο χιόνι δεν έχει πέσει ποτέ» έγραψε στην λεζάντα η παρουσιάστρια.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται με το κατοικίδιο της την Τζίντζερ στη Νέα Πεντέλη. Το χιόνι ήταν τόσο πυκνό που ήταν αδύνατο να απομακρυνθούν από το σπίτι

Νίκος Μουτσινάς

«Ο μικρός Νικόλας κάνει πάρτυ απ’ την χαρά του για το χιόνι.. PS η κουκούλα έκανε την δίκη της ζωη!?», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς εμφανώς χαρούμενος.

Γιάννης Βαρδής

Ο Γιάννης Βαρδής απολαμβάνει παιχνίδια στο χιόνι με την οικογένειά του.

«Παιδικές αναμνήσεις. Τι πολύτιμο να χτίζονται στιγμές. Ακόμα και σε μια περίοδο δύσκολη για όλους. Θα γίνουμε πιο δυνατοί, θα κρατήσουμε τα καλά και θα προχωρήσουμε. Ίσως απ’ τις ομορφότερες στιγμές μέσα σε αυτή την τόσο περίεργη περίοδο για τις ζωές όλων μας. @natasaskafida»

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου από την ετοιμάζεται να φτιάξει χιονάνθρωπο με τον γιο της Μάξιμο που ανυπομονεί να βγει έξω στο χιόνι.

«Η χαρά του Μαξιμάκου μου δεν περιγράφεται ? , ετοιμαζόμαστε να φτιάξουμε χιονάνθρωπο στο μπαλκόνι του ☃️❄️☃️»

Σπύρος Σούλης

Ο τολμηρός Σπύρος Σούλης από την χαρά του έκανε βουτιά στο χιόνι.

«Όταν η θερμοκρασία κάνει βουτιά, εγώ βουτάω στα χιόνια! Για να δούμε θα χιονίσει τόσο πολύ όσο μας λένε για να ρίξω ένα μακροβούτι και φέτος; ❄️»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This