Μίνα Αρναούτη: «Δεν πήγα να κλέψω κανέναν! Κάνω χρήση των νόμιμων δικαιωμάτων μου»

Η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια που εξέλαβε, μετά την αποκάλυψη πως έκανε αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη.

Must Read

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης και η διαμάχη ανάμεσα στην οικογένειά του και την συνεπιβάτιδα του, στο μοιραίο εκείνο δυστύχημα, Μίνα Αρναούτη ακόμη συνεχίζεται.

Αφορμή στάθηκε η μαρτυρία ενός 50χρονου σερβιτόρου, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής.

Η Μίνα Αρναούτη, η οποία σώθηκε από θαύμα, έκανε 16 χειρουργεία και έμεινε στο νοσοκομείο για μήνες. Η 35χρονη κοπέλα ωστόσο, κατέθεσε σε αγωγή κατά της οικογένειας αλήστου μνήμης τραγουδιστή, όχι για τις κακώσεις που υπέστη, αλλά για τα ψυχικά της τραύματα.

Συγκεκριμένα διεκδικεί από το κάθε μέλος της οικογενείας του, δηλαδή από τη μητέρα και τα δύο του αδέρφια, 240.000 ευρώ, για συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς υποστηρίζει ότι την έχουν στοχοποιήσει μέσω των προσωπικών τους αναρτήσεων στα social media.

Λόγω αυτής της απόφασης, η Μίνα Αρναούτη δέχτηκε επικριτικά σχόλια αλλά και επιθέσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια όμως αποφάσισε να απαντήσει σε όσους της έκανα αρνητικά σχόλια, με μία μακροσκελής ανάρτηση στο Facebook.

«Προς δικαστές του Facebook…

Εργάζομαι από 17 χρονών. Είχα άδεια εργασίας ανηλίκου. Έπαιρνα από 1200-1500 ευρώ μισθό στα 17 μου.. και είχα ένσημα πριν ακόμα ενηλικιωθώ. Ήμουν από αυτά τα παιδιά που δούλευαν και πήγαιναν σχολείο και δεν ζητούσαν χρήματα από κανέναν. Όσοι με γνωρίζουν από τότε θα σας επιβεβαιώσουν όσα λέω. Δούλευα πολύ και μάλιστα ήμουν και τρομερά γρήγορη και καλή στη δουλειά μου. Όχι απλά μια γλάστρα!

Γύρω μου βλέπω κόσμο να ζει με μικρά επιδόματα, άλλοι πάλι άνεργοι επί χρόνια δεν μπορούν να βρουν δουλειά, άλλοι έχουν ψυχολογικά με το παραμικρό, άλλοι τρώνε τις συνάξεις των δικών τους, άλλες παντρευτήκαν και έκαναν ένα μωρό και αυτή είναι η μόνη ιδιότητα τους στη ζωή κι έτσι νομίζουν κέρδισαν και τον σεβασμό, άλλοι εξαπατούν, άλλοι κλέβουν, άλλοι σκοτώνουν και τον πατέρα τους για να κληρονομήσουν και κάπου εδώ κι εγώ που όλοι αυτοί χωρίς καν να δουν τα ένσημα μου με αποκαλούν όπως με αποκαλούν! Χωρίς καν να με ξέρουν!

Εγώ δεν πήγα να κλέψω κανέναν! Σε οτιδήποτε σε αυτή τη ζωή κάνω χρήση των νόμιμων δικαιωμάτων μου. Ευτυχώς όσοι με ξέρουν, ξέρουν πόσο δούλευα και πόσο ικανή ήμουν! Εσείς μπορείτε απλά να με κοιτάτε και να σκέφτεστε τα χειρότερα μήπως νιώσετε καλύτερα με τους εαυτούς σας.

Μην ασχολείστε με εμένα, ασχοληθείτε με οτιδήποτε θα βελτιώσει τη ζωή σας. Μήπως και κάποιοι εκτός από σχολιαστές διαφορών αναρτήσεων γίνεται και κάτι πιο σημαντικό.

Ξέρετε ό,τι σε κάνει χαρούμενο στα social δεν σε ωφελεί και στην καθημερινότητά σου και μιλάω γι’ αυτήν τη μαυρίλα που έχεις σπίτι σου κι όμως στο πληκτρολόγιο νιώθεις ένας μικρός δικαστής – Θεός! Ο χρόνος που πάντα θεωρούμε άπλετος είναι πολύ λίγος…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This