Τάσος Τρύφωνος: O πατέρας του νόσησε από κορωνοϊό – Το μήνυμα προς τους «αρνητές»

Η συγκινητική ανάρτηση του παρουσιαστή για τον πατέρα του που νίκησε τον κορωνοϊό.

Must Read

Ώρες αγωνίας περνούσε για περίπου ένα μήνα ο Τάσος Τρύφωνος. Ο αγαπημένος πατέρας του παρουσιαστή νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, καθώς νόσησε από κορωνοϊό και για μία εβδομάδα βρέθηκε διασωληνωμένος στην εντατική με καταστολή.

Την Κυριακή όμως που μας πέρασε, ο πατέρας του δημοσιογράφου επέστρεψε νικητής στο σπίτι του και θέλησε να ευχαριστήσει μέσω του γιου του, τους «ήρωες» νοσηλευτές και γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή αλλά και τον κόσμο για τη θετική ενέργεια που του στέλνανε.

Παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στους αρνητές του κορωνοϊού.

«Πρώτη Κυριακή πίσω στο σπίτι !!! Ο Νάκης (πατέρας μου) επέστρεψε σπίτι μετά από συνολικά ένα μήνα στα νοσοκομεία με κορωνοϊό – μια εβδομάδα ήταν διασωληνωμένος και σε καταστολή στην εντατική του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας και μετά στο νοσοκομείο αναφοράς στην Αμμόχωστο.

Θέλει να ανεβάσω αυτή την ανάρτηση για να ευχαριστήσει δημόσια τους ΗΡΩΕΣ νοσηλευτές και γιατρούς της ΜΕΘ2 του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας, του νοσοκομείου αναφοράς στην Αμμόχωστο και την διευθύντρια του νοσοκομείου κυρία Αμαλία Χατζηγιάννη που του έσωσαν τη ζωή.  Θέλει επίσης να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι ενδιαφερθήκατε και στέλνατε μηνύματα για την κατάσταση την υγείας του.

Α, έχει κι ένα μήνυμα για τους αρνητές του κορωνοϊού “ας μιλήσουν με κάποιον που το πέρασε στην εντατική ή ας δουν τι γίνεται στα νοσοκομεία”…», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This