Τετάρτη 16/6/2021

Νίκος Μπάρκουλης: «Άλλο ο πατέρας μου άλλο εγώ» (video)

Ο γιος του σπουδαίου ηθοποιού μιλάει για το δημόσιο ξέσπασμά του.

Πριν από λίγες ημέρες ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος ξέσπασε μέσω της πλατφόρμας Tik Tok, καθώς όπως ισχυρίζεται, μέσα από ένα trend που έκανε στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, οι δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία να τον διαβάλουν με κίτρινα δημοσιεύματα.

O γιος του ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, ο οποίος μάλιστα είναι φτυστός ο πατέρας του, μίλησε για το συγκεκριμένο γεγονός στην κάμερά της εκπομπής «Πάμε Δανάη», αλλά και για το πώς δημιούργησε το δικό του όνομα.

«Μέχρι τα 18 μου ένιωθα ότι πρέπει να προστατέψω το όνομά μου ό,τι και να γίνει, μέχρι που με το tik tok άρχισα να φτιάχνω ένα δικό μου όνομα. Δεν είμαι πια ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, είμαι ο Νίκος Μπάρκουλης. Άλλο Αντρέας, άλλο Νίκος», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Προφανώς και πάντα θα μου λείπει ο πατέρας μου, θα είναι κομμάτι μου. Σκέφτομαι με ό,τι με κάθε απόφαση που παίρνω πώς θα τον κάνω περήφανο. Προχωράω και λέω, θα είναι υπερήφανος γι’ αυτό που έχω κάνει;»

Aναφορικά με την σχέση που έχει με την μητέρα του δήλωσε: «Η μάνα μου ξέρει τα πάντα για μένα, δεν της λέω ποτέ ψέματα. Είναι αυτή που με καθοδηγεί στα πάντα»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ