Λίνα Σακκά: «Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να ζήσει μία μητέρα είναι να μεγαλώνει το παιδί μόνη της» (video)

Must Read

Η Λίνα Σακκά έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στα τέλη της δεκαετίας του 1990 όταν εκείνη ήταν 22 ετών, γνωστή όμως στο ευρύ κοινό έγινε στις αρχές του 2000 όταν πρωταγωνίστησε στη σειρά «Για μια γυναίκα κι ένα αυτοκίνητο» ενώ στην συνέχεια συνεργάστηκε με τον Μανούσο Μανουσάκη για την σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά».

Η γνωστή ηθοποιός διατηρούσε σχέση με τον γυμναστή Μάρκο Καραμάνη, με τον οποίο μάλιστα απέκτησε ένα γιο, το ζευγάρι όμως χώρισε πριν ακόμη γεννηθεί ο γιος τους, με τις σχέσεις τους να παραμένουν πολύ καλές.

Έκτοτε μεγαλώνει μόνη της το παιδί της. Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως single μητέρα μίλησε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί, είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να ζήσει μία μητέρα, όμως η κάθε επιλογή έχει και το τίμημά της. Στη δική μου περίπτωση έτυχε έτσι, συνέβη όπως συνέβη, δεν το επιδίωξα και προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να μεγαλώσω ένα ευτυχισμένο παιδί, όπως και είναι.

Τώρα ποια είμαστε πολύ καλή παρείτσα στο σπίτι, αλλά τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ έντονο το βάρος της ευθύνης. Ότι έπρεπε να αποφασίσω μόνη μου για πράγματα σημαντικά για το παιδί και είχα πάντα την ανασφάλεια, είναι σωστό αυτό, μήπως κάνω λάθος εκεί; Συμβουλευόμουν τον πρώην σύζυγό μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις στο σπίτι εσύ το παιδί, το βάρος πέφτει σε σένα»

Συνέχεια αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή που έζησε ποτέ με το παιδί της.

«Η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί είναι όταν ήταν μικρός και είχε πέσει κάτω και είχε σκίσει τη γλώσσα του και έπρεπε να τρέξω και να τον πάω στο νοσοκομείο. Εντάξει, μόνη μου με το αυτοκίνητο και το παιδί πίσω μου, να τρέχουν τα αίματα… Εκεί τα χρειάστηκα, είπα “δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνη σου, πρέπει να οργανωθείς καλύτερα”. Έτσι, ζήτησα βοήθεια. Μην περιμένεις ο άλλος να έρθει και να σου προτείνει, γιατί και ο άλλος νομίζει ότι τα καταφέρνεις και δεν χρειάζεσαι βοήθεια. Είναι σημαντικό να ζητάμε βοήθεια. Άρχισα κάποια στιγμή να είμαι πιο απαιτητική», δήλωσε στην δημοσιογράφο.

Όσον αφορά την δουλειά της, η ίδια δήλωσε πως δεν ήταν ποτέ της «diva».

«Στη δουλειά δεν ήμουν από τις απαιτητικές κοπέλες, δηλαδή από τις πρωταγωνίστριες που θα ήμουν 15 ώρες μέσα στο καμαρίνι για να βαφτώ, να ντυθώ, τι θα φορέσω, δεν μου αρέσει αυτό, φέρε εκείνο… Δεν ήμουν έτσι. Ήμουν εργάτρια, εμπιστευόμουν απόλυτα και σεβόμουν απόλυτα, τους αγαπούσα. Ήξερα ότι θα κάνουν το καλύτερο για εμένα και περνούσαμε μια χαρά», ανέφερε η ηθοποιός.

«Τότε με τον Μανουσάκη, που κάναμε το “Η αγάπη από μακριά”, πηγαίναμε στη Λάρισα για γυρίσματα. Εκεί που κάναμε σκηνές με τον Κώστα Σόμμερ θυμάμαι ότι έβαζαν κόκκινες κορδέλες στην πλατεία για να μην έρχεται ο κόσμος, γιατί αυτό καθυστερούσε το γύρισμα», είπε αναφορικά με την ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει βιώσει κατά την διάρκεια της καριέρας της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This