Έλλη Γελεβεσάκη: «Ο Σάκης Κατσούλης είναι χειριστικός, είχε σκοπό να γίνει αναγνωρίσιμος»

Must Read

Στο σύντομο φλερτ της με τον Σάκη Κατσούλη έκανε αναφορά η Έλλη Γελεβεσάκη, η οποία μεταξύ άλλων, μίλησε με…σκληρά λόγια για τον παίκτη του Survivor! Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks αποκάλυψε και την άγνωστη συνομιλία που είχε με τον Γιώργο Λιβάνη, ο οποίος φαίνεται… να μην περιμένει πλέον την Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

«Με τον Σάκη γνωριστήκαμε πριν τέσσερα χρόνια. Υπήρξε μεταξύ μας ένα φλερτ, πριν εκείνος κάνει σχέση με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Και γνωρίζω και την ίδια γιατί εργαζόταν σε ένα μαγαζί που ήταν δίπλα στο μαγαζί του Σάκη στο Περιστέρι. Βέβαια, εκείνη την περίοδο η Μαριαλένα ήταν σε άλλη σχέση και, από όσο γνωρίζω, τη διεκδίκησε πολύ καιρό, μέχρι να καταλήξουν να είναι μαζί» είπε αρχικά το μοντέλο.

Σύμφωνα με την άποψή της, ο Σάκης μπήκε προετοιμασμένος για το Survivor, γνώριζε ότι το love story τους πουλάει και ξέρει να χειρίζεται την Μαριαλένα. «Η Μαριαλένα είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα αλλά είναι το πιόνι του Σάκη, ο οποίος είναι πολύ χειριστικός άνθρωπος και θεωρώ ότι κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα» εξήγησε και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι μπήκε στο Survivor για να γίνει διάσημος και να κερδίσει το έπαθλο. Μπορεί στο πίσω μέρος του μυαλού του να υπάρχει και η Μαριαλένα, αλλά αν ήταν να τη διεκδικήσει, γιατί δεν το έκανε πριν μπει εκείνη στο παιχνίδι; Διότι όλο αυτό το διάστημα δεν μιλιόντουσαν. Δεν τη διεκδίκησε ποτέ».

«Δεν θεωρώ ικανή την Μαριαλένα να σκηνοθετήσει έναν καβγά. Τη θεωρώ πιο αυθόρμητη»

Η Έλλη Γελεβεσάκη έκανε αναφορά και στα λεγόμενα του Ηλία Μπόγδανου σχετικά με στημένους τσακωμούς ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. «Δεν θεωρώ ικανή την Μαριαλένα να σκηνοθετήσει έναν καβγά. Τη θεωρώ πιο αυθόρμητη. Από τον Σάκη μπορεί να το περίμενα, από την Μαριαλένα όχι τόσο» σημείωσε.

Μάλιστα, έκανε γνωστό πως πριν από μερικές εβδομάδες συνάντησε τυχαία τον Γιώργο Λιβάνη. «Πριν από μερικές εβδομάδες, έτυχε να πάω σε ένα παραλιακό μαγαζί και σε διπλανό τραπέζι ήταν ο Γιώργος Λιβάνης. Βρεθήκαμε λοιπόν να μιλάμε και κάποια στιγμή τον ρώτησα: “Με την Μαριαλένα τι γίνεται;”. Δεν μου απάντησε τίποτα. Έσκυψε το κεφάλι του και γέλασε. “Θα την περιμένεις να βγει από το παιχνίδι;”, “Με κοροϊδεύεις;” μου απάντησε. Αν θες τη γνώμη μου, όμως, δεν θεωρώ ότι έκανε κακό στον Λιβάνη όλο αυτό που συνέβη. Πήρε δημοσιότητα χωρίς να κάνει τίποτα» είπε.

«Ο Σάκης είναι καλό παιδί, αλλά είναι χειριστικός. Είχε σκοπό να γίνει αναγνωρίσιμος, το κατάφερε και μπράβο του»

Τέλος το μοντέλο έκανε λόγο για τον τελικό και για το σενάριο που θέλει τον Σάκη να κάνει πρόταση γάμου στην Μαριαλένα.

«Νομίζω ότι και οι δύο θα φτάσουν στον τελικό. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος και ξέρει καλά ότι χάρη σε αυτούς τους δύο πηγαίνει καλά το παιχνίδι. Δεν πιστεύω ότι θα γίνει πρόταση γάμου και θεωρώ ότι δεν θα είναι μαζί όταν τελειώσει το παιχνίδι. Ο Σάκης θα θέλει να κυνηγήσει το όνειρό του. Αν καταλάβει ότι πουλάει μαζί με την Μαριαλένα, μπορεί να μείνει μαζί της όμως. Αν μπορεί να σταθεί μόνος του, θα μείνει μόνος του. Είναι καλό παιδί, αλλά είναι χειριστικός. Είχε σκοπό να γίνει αναγνωρίσιμος, το κατάφερε και μπράβο του» κατέληξε η Έλλη Γελεβεσάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This