Πέμπτη 29/7/2021

Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 28 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες που έχετε λόγω των ευθυνών που έχετε αναλάβει και αφορούν πρωτίστως τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας. Μην ακούσετε με επιπολαιότητα τα λεγόμενα ενός δικού σας ανθρώπου, αλλά δεχτείτε τις υποδείξεις του.

ΤΑΥΡΟΣ: Προωθήστε τις ιδέες σας φροντίζοντας να τις συμπληρώσετε με αυτές των συνεργατών σας, που θα σας φανούν πολύτιμες. Η συζήτηση με έναν φίλο σας θα σας κάνει να δείτε πως έχετε άδικο στη στάση που κρατάτε απέναντι στον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας. Το χαρακτηριστικό της ημέρας θα είναι οι δημόσιες σχέσεις και οι κοινωνικές επαφές. Κάποιες φορές η ανάγκη σας να επιβληθείτε σας κάνει εγωιστές και ματαιόδοξους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν αποκλείεται σήμερα να ακούσετε ερωτικές εκμυστηρεύσεις που δεν περιμένατε. Σε όποιον επιχειρήσει σήμερα να σας χαλάσει το κέφι απλώς χαμογελάστε του. Δεν θα πετύχετε τίποτα, αν με την πρώτη απόρριψη σε θέματα εργασίας το βάλετε κάτω.

ΛΕΩΝ: Δεν θα σας λείψουν οι πιέσεις, οι αιφνιδιασμοί ή τα απρόοπτα συναισθηματικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Αυτό που προέχει είναι να υπερασπιστείτε τις θέσεις και τους στόχους σας, κινούμενοι μεθοδικά και προβλέποντας περιστασιακούς κινδύνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής μέρας και είναι ευνόητο πως θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις, λάθη και παρανοήσεις τόσο στον επαγγελματικό τομέα σας όσο και στον προσωπικό.

ΖΥΓΟΣ: Θα προκληθεί αρκετή αναστάτωση στον προσωπικό χώρο σας με αγαπημένα πρόσωπα και θα χρειαστεί να μιλήσετε για θέματα για τα οποία έως τώρα σιωπούσατε. Ακούστε τι έχουν να σας πουν και μην εκφέρετε άποψη, αν δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναπτερώνεται το ηθικό σας και τονώνεται η αυτοπεποίθησή σας. Επεκτείνετε τις γνωριμίες σας αποδεχόμενοι προσκλήσεις για εξόδους, καθώς έτσι θα γνωρίσετε άτομα που μελλοντικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο όσον αφορά τον οικονομικό τομέα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε ένα ξεκαθάρισμα όσον αφορά τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας, κρατώντας για τη συνέχεια αυτούς που έχουν κερδίσει με την αξία τους την εμπιστοσύνη σας και αφήνοντας πίσω αυτούς που εισπράξατε ότι σας εκμεταλλεύτηκαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι διάφορες καθυστερήσεις και οι περίεργες καταστάσεις που χαρακτήριζαν την ερωτική σας ζωή σάς έχουν κουράσει αρκετά. Βάλτε ένα τέλος σε όλα αυτά για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο μέλλον και όποιος θέλει ας σας ακολουθήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν γίνεται να καταπιαστείτε με καυτά θέματα, αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ή πηγάζει από μέσα σας ο φόβος ότι κάποιες συζητήσεις σας θα προκαλέσουν αναστάτωση. Χρησιμοποιήστε με τόλμη κάθε μέσο που θα βελτιώσει την αισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ: Αγωνιώντας δεν θα πετύχετε τίποτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να πάψετε να κολλάτε σε συγκεκριμένες σκέψεις ή να ζητάτε ανταλλάγματα. Είναι σημαντικό να αρχίσετε να δίνετε χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε ανταπόδοση.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ