Μέγκι Ντρίο: «Καλά έκανε και χώρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν της ταίριαζε ο Snik»

Must Read

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μέγκι Ντρίο μίλησε στη κάμερα του Σου Κου Family και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον χωρισμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik.

«Νομίζω ότι καλά έκανε και χώρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν ξέρω πόσο πήγε, γιατί νομίζω ότι αυτός ο άντρας δεν της ταίριαζε. Θεωρώ ότι έχει γίνει μια κούκλα τώρα που είναι σε αυτά τα κιλά που είναι, δείχνει μοντελέ, μου αρέσει ούτως ή άλλως γιατί είναι μια μελαχρινή, όμορφη γυναίκα και τώρα που είναι πιο στεγνή μου αρέσει» είπε.

Το μοντέλο αναφέρθηκε και στην τηλεόραση, αλλά και στις αλλαγές που θα δούμε στην νέο σεζόν του GNTM. «Μου λείπει η τηλεόραση αλλά πλέον, έχοντας την εμπειρία από το πρωινό που ήταν και μια σκληρή εμπειρία, θα ήθελα να υπάρχω κάπου με άτομα που ταιριάζω. Γιατί θεωρώ ότι αυτά τα άτομα δεν είδαν την Μέγκι έτσι όπως θα έπρεπε να την δουν και δεν την τίμησαν» εξήγησε και συμπλήρωσε: «Η απουσία της Βίκυς Καγιά θα κοστίσει στο GNTM πάρα πολύ γιατί το GNTM είναι… Βίκυ Καγιά! Είναι όλο ταυτισμένο πάνω στη Βίκυ Καγιά. Τώρα η άλλη η κοπέλα, που έχει πάρει τη θέση της, δεν μου φέρνει καθόλου τηλεοπτική. Μου φαίνεται πάρα πολύ κρύα, δεν μπορώ να την δω σαν αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά. Δεν μπορώ να την δω. Δηλαδή θα ήθελα να δω κάτι πιο δυναμικό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This