Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 9 Ιουλίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν βρείτε εναλλακτικές λύσεις. Ακόμη και αν δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε, το κλίμα έχει βελτιωθεί αρκετά, οπότε μπορείτε να ανανεώσετε μια σχέση που έχει ξεθωριάσει ή να αρχίσετε κάτι καινούργιο.

ΤΑΥΡΟΣ: Βελτιώστε τη μειωμένη ενέργεια και ζωτικότητά σας με αυτοσυγκέντρωση. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρεται από ακατάλληλα άτομα. Δεν αποκλείεται σήμερα η αλαζονεία των άλλων να σας φέρει εκτός εαυτού.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σκεφτείτε λίγο πιο πρακτικά και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε μέχρι τώρα. Φροντίστε για την επαγγελματική σας πρόοδο, για τα οικονομικά σας και για την τοποθέτησή σας μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διαίσθηση και η ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε γρήγορα τα γεγονότα και τι κρύβεται πίσω από αυτά θα βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε αρκετές εκκρεμότητες και να αναγνωρίσετε τις πραγματικές ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν νέες πηγές εσόδων.

ΛΕΩΝ: Αναζωογονηθείτε σε σημείο ώστε να νιώσετε πως μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε σας επιθυμία. Κάντε πραγματικότητα ό,τι μέχρι σήμερα ήταν πέρα από τα συνηθισμένα και παράλληλα παρασύρετε τους άλλους με τη δημιουργικότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αγχωθείτε αρκετά και θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επικίνδυνη επένδυση ή ρίσκο. Πιθανόν να νιώσετε ότι οι αξίες σας χάνουν έδαφος και να απογοητευτείτε. Μην αφήσετε να ξυπνήσει μέσα σας η επιθετικότητα, γιατί θα τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα.

ΖΥΓΟΣ: Προχωρήστε σε νέες κινήσεις ύστερα από πολλή σκέψη χωρίς να φανερώσετε τα σχέδιά σας σε τρίτους. Κάντε εμφανείς τις δημιουργικές σας ικανότητες και εκφράστε με σαφήνεια το τολμηρό πνεύμα που σας διακρίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχουν καταλαγιάσει οι εντάσεις, αλλά παρ’ όλα αυτά η ατμόσφαιρα στον οικογενειακό σας χώρο θα παραμένει αρκετά τεταμένη. Κάντε τους υπολογισμούς σας, ώστε να ανακαλύψετε αν η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι η σωστή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να προτιμάτε οι σχέσεις σας να είναι σταθερές, αλλά συγχρόνως να σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε την ελευθερία να κάνετε αυτά που θέλετε. Δώστε προτεραιότητα στην ερωτική σας σχέση και στην επικοινωνία μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις προς αβέβαιες κατευθύνσεις που θα σας οδηγήσουν σε λάθος στόχους. Αναπτύξτε τα πρωτοποριακά σας σχέδια τα οποία θα σας εκφράζουν απόλυτα, δείχνοντας προσοχή στα ψιλά γράμματα και αποφεύγοντας ό,τι εμπεριέχει ρίσκο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οσοι αντιμετωπίζετε οικογενειακά προβλήματα προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση, γιατί δεν θα κρατήσουν για πολύ ακόμα. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό και αισθηματικό σας τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο κίνδυνος δεν θα απουσιάζει και καλό θα ήταν να παραμείνετε προσεκτικοί. Το ένστικτό σας θα είναι δυνατό και συχνά θα είστε περισσότερο διεκδικητικοί, όμως, δεν πρέπει να οδηγηθείτε σε ακραίες καταστάσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This