Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Ιουλίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Αποβάλλετε από πάνω σας φόβους, αναστολές ή καταστάσεις που σας δυσκολεύουν τη ζωή και σας περιορίζουν. Προετοιμάστε το έδαφος αν θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια στον επαγγελματικό σας χώρο. Δείξτε προσοχή στα εργασιακά θέματα και προσπαθήστε να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας, ενισχύοντας συμμαχίες. Αρχίστε ν’ ασχολείστε με δραστηριότητες που απαιτούν ενέργεια και δύναμη. Απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις ή συναισθήματα, αλλά μη βιαστείτε να αλλάξετε την εμφάνισή σας αν δεν είστε έτοιμοι να το κάνετε, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε αυτούς που σας το προτείνουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας, γιατί όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχθείτε εσείς είστε υπεύθυνοι για τη μοίρα σας. Οι αδέσμευτοι μην επαναπαυτείτε σε πρόσωπα που θα σας το παίζουν καλοθελητές και βρίσκονται κοντά σας τον τελευταίο καιρό, γιατί ακόμα και αν δεν θα το κάνουν επίτηδες, μπορούν από αφέλεια να σας κάνουν ζημιά σε μία νέα σχέση που έχει αρχίσει να διαφαίνεται στον ορίζοντα. Μπορείτε βέβαια να το διορθώσετε, αλλά είναι καλύτερα να το αποφύγετε απ’ το να πρέπει να δίνετε εξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οσοι από εσάς παραμένετε κολλημένοι σε μια ανάμνηση του παρελθόντος, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να καταλάβετε αν υπάρχει πια η δυνατότητα να τη ζωντανέψετε και πάλι ή αν πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω. Ομως, μη βιαστείτε να ριχτείτε στη μάχη και να πέσετε με τα μούτρα, επειδή καμιά φορά η πρώτη εντύπωση τυγχάνει να είναι και λανθασμένη. Διορθώστε τα κακώς κείμενα, όπου υπάρχουν, κρατήστε τον αυθορμητισμό σας και αυξήστε την υπομονή σας. Ισως υποχρεωθείτε να αποδεχθείτε αποφάσεις άλλων και να ανεχτείτε συμπεριφορές που δεν θα σας ικανοποιήσουν και τόσο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε εκρήξεις θυμού να μπουν ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, γιατί το χάσμα που θα δημιουργηθεί θα πλήξει τη σχέση σας. Μη βιαστείτε να ανοίξετε το στόμα σας και να ξεστομίσετε πράγματα που στην πραγματικότητα δεν εννοείτε μόνο και μόνο για να πικάρετε το έτερόν σας ήμισυ. Ισως και αυτός έχει να σας προσάψει κατηγορίες που έχουν δόση αλήθειας, όπως κτητικότητα και αδιαφορία από την πλευρά σας τον τελευταίο καιρό, που ήσασταν μόνιμα απασχολημένοι με τα εργασιακά σας θέματα.

ΛΕΩΝ: Ενώ η συναισθηματική σας σχέση θα πηγαίνει μια χαρά, για κάποιον ανεξήγητο λόγο θα αισθάνεστε ανασφάλεια, ζήλια και θα υπάρχει έντονος εκνευρισμός με τον σύντροφό σας. Είναι γνωστό πως θέλετε να κυριαρχείτε στη σχέση σας, όμως, η αδιαφορία για τα συναισθήματα και τις ανάγκες του συντρόφου σας μπορεί να εκφραστεί με τρόπο που θα σας βγάλει από τα νερά σας και θα δημιουργήσει ψυχρότητα μεταξύ σας. Μην προκαλέσετε με τη συμπεριφορά σας αντιδράσεις που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναπτύξτε αντιστάσεις απέναντι στα γεγονότα και διευθετείστε ό,τι σας προβληματίζει. Ενας απολογισμός των δικών σας λόγων και πεπραγμένων θα σας κάνει καλό και θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε παρακάτω. Βάλτε νέες βάσεις στις σχέσεις σας, χωρίς να επαναλάβετε λάθη που κάνατε στο πρόσφατο παρελθόν. Ο κύκλος των γνωριμιών σας θα εμπλουτιστεί με νέα πρόσωπα ή κάποια από το παρελθόν, που θα κάνουν την επανεμφάνισή τους κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Με κάποιον μαγικό τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που προσπαθούν να σας κρατούν καθηλωμένους στα ίδια και στα ίδια.

ΖΥΓΟΣ: Φανείτε περισσότερο δεκτικοί στο να ακούτε απόψεις και ιδέες, χωρίς να βιάζεστε να απορρίψετε αυτές που δεν σας αρέσουν. Καμιά φορά και η πιο μικρή ή ασήμαντη πληροφορία μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη και αποδοτική για το μέλλον σας. Οι πλανητικές όψεις θα σας βοηθήσουν για άλλη μια φορά να συσφίξετε τις σχέσεις σας με άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ώστε στην πορεία να έχετε την υποστήριξή τους είτε αυτή θα είναι υλική είτε ηθική. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων πριν κάνετε μεγάλα ανοίγματα ή πάρετε ρίσκα που κρύβουν κινδύνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε στη ζωή σας τη γυμναστική, χωρίς να πέσετε σε υπερβολές. Λίγα λεπτά της ημέρας αρκούν και είναι προτιμότερο από τις ατελείωτες ώρες σε γυμναστήρια, για να αναζωογονηθείτε, να ενισχύσετε τις άμυνές σας και να διώξετε την ένταση που έχετε, καθώς ο εκνευρισμός πάντα είναι κακός σύμβουλος για την υγεία. Εξάλλου, δεν θα κατεβείτε και σε αγώνες. Θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση των συνεργατών σας για να θέσετε καινούργιους στόχους, όμως, αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας εκθέσουν και θα σας γυρίσουν πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε την ενέργεια που χρειάζεται για να τα βγάλετε πέρα με τις αυξημένες υποχρεώσεις αλλά και το βαρύ πρόγραμμα που έχετε αναλάβει. Να είστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα οικονομικά σας θέματα ή ό,τι έχει σχέση με την περιουσία σας. Ακόμα και αν δεν έχετε προετοιμαστεί για να σηκώσετε το ανάστημά σας απέναντι σε όσους σας δυσκολεύουν, η προσπάθεια που θα κάνετε να βγείτε από τη δύσκολη στιγμή δεν πρόκειται να πάει χαμένη. Μικρές δοκιμασίες στην προσωπική σας σχέση θα σας βοηθήσουν να επαληθεύσετε την ποιότητά της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στον συναισθηματικό σας τομέα τα πράγματα θα είναι κάπως μπερδεμένα, αφού οι παρούσες καταστάσεις θα αναστατώσουν τη ροή της σκέψης σας, καθιστώντας σας ανίκανους να σκεφτείτε λογικά και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Η δύσκολη επικοινωνία θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα στη σχέση με τον σύντροφό σας. Θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη εγωισμούς και να μπείτε έστω για λίγο στη θέση του και να δείτε πως νιώθει, όσο και αν σας φαίνεται ακατόρθωτο. Η συναινετική στάση σε θέματα που δεν μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή θα είναι σωτήρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην προσπαθείτε να προλάβετε καταστάσεις που στην ουσία δεν σας αφορούν, γιατί θα δώσετε την εντύπωση ότι θέλετε να απομακρυνθείτε από τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι γι’ αυτόν τον μήνα θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε ένα παραμύθι, όποιο και αν είναι αυτό, αλλά το κακό είναι πως μέσα στο μυαλό σας έχετε προετοιμάσει μόνο την αρχή, ενώ το τέλος το έχετε αφήσει αβέβαιο. Δεν είναι κακό να ονειροπολείτε, όμως, θα πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια εξαρχής, γιατί το πιο πιθανό είναι να διαπιστώσετε ότι το αποτέλεσμα στοιχίζει περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να αντέξετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε τις εξόδους που θέλετε, γνωρίστε νέους ανθρώπους, αφεθείτε στη διασκέδαση, αλλά μην προκαλέσετε το πρόσωπο που θα σας τραβήξει την προσοχή με δηλώσεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν ως άτομο, όπως ανεξαρτησία ή εκφράσεις του τύπου «θέλω να περνάω καλά». Ακόμα και αν δεν είστε έτοιμοι για πραγματική δέσμευση, σίγουρα δεν ανήκετε στην κατηγορία της περιστασιακής ή της μιας βραδιάς σχέσης. Αναλογιστείτε πόση απογοήτευση θα νιώσετε χάνοντας κάτι ωραίο που ξεκίνησε και θυμηθείτε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This