Ταχτσίδης – Θεοδωροπούλου «όργωσαν» την Ελλάδα πριν τη μετακόμιση του ποδοσφαιριστή στη Σ. Αραβία

Οικογενειακές διακοπές!

Must Read

Οικογενειακές διακοπές για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και τη Ζέτα Θεοδωροπούλου λίγο πριν τη μετακόμιση του 30χρονου ποδοσφαιριστή στη Σαουδική Αραβία, όπου θα αγωνίζεται με τα χρώματα της νέας του ομάδας Αλ Φαϊχά.

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

Το αγαπημένο ζευγάρι και τα τρία παιδιά του Αφροδίτη, Κωνσταντίνος και Βασίλης, πέρασαν ένα τριήμερο στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι και έπειτα βρέθηκαν για λίγο στο ειδυλλιακό Ναύπλιο, ιδιαίτερη πατρίδα του Παναγιώτη, ενώ, κατόπιν, ταξίδεψαν στη γραφική Πάρο, στην οποία έμειναν για δέκα ημέρες.

Στα σοκάκια της Πάρου

Στη συνέχεια, επέστρεψαν στο Ναύπλιο για να παραστούν στο γάμο του αδερφού του και λίγο αργότερα επέλεξαν την πανέμορφη Χαλκιδική, προκειμένου να περάσουν ένα ακόμη τριήμερο, το τελευταίο πριν από την αναχώρηση του Παναγιώτη.

Παιχνίδια στην πισίνα με δύο από τα τρία παιδιά του
Ολη η οικογένεια αγναντεύει το πέλαγος

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη προετοιμασία για την καινούργια σεζόν, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες στα social media τη νέα του ομάδα υπό τη μουσική υπόκρουση της «Φραγκοσυριανής», με ένα βίντεο προς τιμήν του που περιλαμβάνει εικόνες από την Ελλάδα και κυρίως από το Ναύπλιο…

Η «Espresso» επικοινώνησε με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία συνεχίζει τις διακοπές της με τα παιδιά τους στο Ναύπλιο κοντά στους γονείς του άντρα της, και μας είπε γιατί δεν θα τον ακολουθήσει:

Καυτό φιλί πάνω σε σκάφος ανάμεσα στη Ζέτα Θεοδωροπούλου και στον Παναγιώτη Ταχτσίδη

«Αν ήταν μικρά όλα μας τα παιδιά θα τον ακολουθούσα μέχρι την άλλη άκρη της Γης. Το έκανα άλλωστε όσο ήταν μικρά και θα το έκανα ξανά και ξανά. Οταν όμως γίνεσαι γονιός σκέφτεσαι μελλοντικά. Οπως και την περσινή χρονιά, λοιπόν, έτσι και φέτος θα μείνουμε πίσω στην Ελλάδα για να πάει η Αφροδίτη σχολείο στην πρώτη τάξη. Ούτως ή άλλως, η Σαουδική Αραβία έχει περίεργους νόμους και θα μας ήταν δύσκολο να μείνουμε εκεί, τόσο σε ό,τι αφορά το θρησκευτικό κομμάτι όσο και γενικότερα στον τρόπο ζωής! Ευτυχώς η τεχνολογία είναι σύμμαχός μας, όπως και η άπλετη αγάπη και υπομονή, έτσι ώστε να κρατιέται μια οικογένεια δεμένη» μας δήλωσε, προσθέτοντας:

«Αν και κάθε φορά λέω πως είμαι προετοιμασμένη, κάθε φορά πονάει το αντίο! Πάντα θα πονάει! Ξέρω, όμως, πως είναι για το καλό όλων. Εχω δοκιμαστεί ξανά κι έχω βγει, όχι απλά νικήτρια, αλλά πρωταθλήτρια! Οταν έχεις θέληση, καλή διάθεση, αγάπη και υπομονή σπέρνεις καλό και όταν σπέρνεις μετά θερίζεις και απολαμβάνεις!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This