Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Ιουλίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Οι δυνατότητές σας δεν περιορίζονται σε έναν και μόνο τομέα, ενώ κάποια από τα σχέδιά σας μπορεί να προχωρήσουν πιο ικανοποιητικά από ό,τι περιμένατε. Αφήστε στην άκρη αυτά που σας βαραίνουν ψυχικά και ακολουθήστε αυτά που σας γεμίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ισορροπίες γύρω από τον αισθηματικό και τον οικονομικό σας τομέα είναι πραγματικά λεπτές, αλλά η έμπνευσή σας θα βοηθήσει να τις διατηρήσετε. Αφήστε τη δημιουργικότητα και την ευεξία που νιώθετε να προσελκύσει καινούργιους συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ψυχική ανάταση. Πάρτε μια γεύση του τι σημαίνει να είστε εκδηλωτικοί και με λιγότερες άμυνες. Δικαιολογημένα είστε ευερέθιστοι, αλλά τα περισσότερα λάθη γίνονται από νευρικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συμπάθεια και η υποστήριξη των άλλων δεν πρόκειται να σας λείψουν, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις. Μέχρι να συνδυάσετε αρμονικά τις εσωτερικές με τις εξωτερικές αλλαγές σας, θα υπάρχουν διακυμάνσεις στη διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ: Για να νιώσετε καλύτερα έχετε ανάγκη ανασυγκρότησης, καθώς με μπερδεμένο μυαλό δεν μπορείτε να οδηγηθείτε σε σωστές αποφάσεις. Κάντε την αρχή και μη φοβάστε τη συνέχεια. Μόνο ο ξεκάθαρος προσανατολισμός θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επινοητικότητα και η δημιουργικότητα θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις, ενώ θα έχετε και τη συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων. Η έλλειψη στόχων θα σας απορροφήσει ενέργεια και η ψυχική κούραση θα είναι αναπόφευκτη.

ΖΥΓΟΣ: Οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από την πίεση και τα άγχη που έχετε δεν είναι πολλοί. Ψάξτε τρόπους απόδρασης, γιατί τη χρειάζεστε. Μείνετε για λίγο μόνος με τον εαυτό σας για να συνειδητοποιήσετε τι ζητάτε από τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εμπεδώστε πως η ζωή έχει απαιτήσεις και αγριέψτε λιγάκι για να ανταποκριθείτε. Αν χαλιναγωγήστε τα πάθη σας, το επόμενο διάστημα θα είναι θετικό από πολλές απόψεις. Εντοπίστε τις πραγματικές ανάγκες σας χωρίς να φοβάστε τα αισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι μετοχές σας σε όλα τα επίπεδα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν και θα υπάρξει σημαντική ανάκαμψη σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Μη διστάζετε να ζητήσετε υποστήριξη από φίλους σας και αγαπημένα πρόσωπα που ξέρετε ότι θα είναι στο πλευρό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε τις ευαισθησίες σας και ρίξτε το βάρος στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων στην εργασία σας, μια που στον ερωτικό τομέα συνεχίζετε να είστε υπερβολικοί. Κάποια πράγματα πρέπει να παραμείνουν όπως είναι, οπότε αφήστε τις διαπραγματεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταματήστε να τα βλέπετε όλα απαισιόδοξα, όταν κάτι δεν πάει όπως θα θέλατε, γιατί έτσι θα χάσετε τα καλά που έρχονται και σίγουρα δεν είστε αδικημένοι από την τύχη. Το να παλινδρομείτε στις ίδιες καταστάσεις θα σας στοιχίσει την ψυχική σας ηρεμία.

ΙΧΘΥΕΣ: Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δείξετε περισσότερη τρυφερότητα και κατανόηση προς τους άλλους, ώστε να εισπράξετε κι εσείς τα ανάλογα αργότερα. Δεν θα λείψουν τα έκτακτα περιστατικά από την οικογενειακή ή την επαγγελματική σας ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This