Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 6 Αυγούστου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Διεκδικήστε ό,τι σας αξίζει και μην καταπνίγετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Η περιπετειώδης αντίληψη που σας διακατέχει θα σας οδηγήσει να σπάσετε φραγμούς σε κάποιους από τους βασικούς τομείς της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακούστε τις ανάγκες του συντρόφου σας, γιατί έχει υπερβεί τα όριά του. Η ανάγκη δράσης στους τομείς της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής δεν πρέπει να γίνει με σπασμωδικές κινήσεις, αλλά με τη φινέτσα της καλλιέργειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εκκρεμότητές σας θα τακτοποιηθούν μία μία, αρκεί να το πάρετε απόφαση. Κάντε αλλαγές στον χώρο σας και θα νιώσετε καλύτερα ψυχολογικά. Προγραμματίστε από τώρα τις δουλειές της επόμενης βδομάδας, για να αφήσετε ελεύθερο χρόνο για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε όρια σε κουραστικούς ή φλύαρους ανθρώπους πριν γίνουν φορτικοί. Προχωρήστε ακόμη ένα βήμα για την ωρίμανσή σας, χωρίς να σταματήσετε να βρίσκεστε στο παρόν και ανακαλύψτε τα σημεία που σας προσφέρουν ασφάλεια.

ΛΕΩΝ: Υπάρχει περίπτωση να χάσετε από κοντά σας κάποια άτομα που σας προσέφεραν ό,τι ζητούσατε χωρίς ανταλλάγματα και αυτό θα σας στοιχίσει. Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και τις συναναστροφές σας είναι βέβαιες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα θα είναι γεμάτη εμπειρίες για εσάς και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, με αποτέλεσμα να αλλάξει κατά ένα μέρος η συμπεριφορά και η στρατηγική σας.

ΖΥΓΟΣ: Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων προσέχοντας τη στάση που θα κρατήσετε αλλά και τις αποφάσεις στις οποίες θα καταλήξετε.
Το συναίσθημά σας θα συγκρούεται με τη λογική, αλλά μόνον έτσι θα καταφέρετε να δείτε και τις ανάγκες των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βγαίνουν στην επιφάνεια όλες οι ευαισθησίες σας, κάνοντάς σας να φαίνεστε στα μάτια των άλλων πιο προσιτοί και σαφώς πιο γοητευτικοί. Κατάλληλη εποχή, λοιπόν, να συνδυάσετε μέσα σε όλα και τη διασκέδασή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην είστε σπάταλοι, ειδικά εκεί που δεν χρειάζεται. Οι μεγάλες αγορές που έχουν ως σκοπό να κάνουν τους άλλους να σας προσέξουν, όχι μόνο δεν σας χρειάζονται, αλλά θα έχουν και αρνητικές επιπτώσεις στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναστάτωση και σύγχυση θα προκληθεί στον συναισθηματικό σας κόσμο, αφού από τη μια το πάθος σας θα είναι ασυγκράτητο και θα θέλετε να περάσετε όμορφα, από την άλλη θα σας πιάνουν έντονες κρίσεις θυμού και ζήλιας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ισως είναι η μοναδική φορά που στην πλειονότητά τους οι σχέσεις σας θα εξαρτηθούν από εσάς. Μπορεί να μη φταίτε πάντα εσείς για τις προστριβές ή την ψύχρανση που υπάρχει σε μερικές από αυτές αλλά, ως επί το πλείστον, εσείς πυροδοτείτε τις καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε που σταματάει η πλάκα, που το αστείο, και που τα πράγματα είναι σοβαρά. Μην επαναπαύεστε πως πάντα οι άλλοι θα δίνουν τόπο στην οργή επειδή είστε καλά παιδιά και θα σας συγχωρούν χωρίς να δείξετε ότι μετανοήσατε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This