Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 8 Αυγούστου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Ο έρωτας θα παίξει διαφορετικό ρόλο στη ζωή σας τώρα, αφού το πάθος σας αυξάνεται κατακόρυφα. Οι αδέσμευτοι κάντε τη συναισθηματική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα, χωρίς όμως να δώσετε τροφή για σχόλια σε ανθρώπους που περιμένουν να πουν τα χειρότερα για εσάς. Η ανασφάλειά σας για το μέλλον θα χτυπάει κόκκινο, όμως, μην πτοείστε, γιατί αυτή η κατάσταση δεν είναι μόνιμη αλλά παροδική. Δεχθείτε προσκλήσεις, αποφύγετε να διασκορπιστείτε σε πολλά ενδιαφέροντα και μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Ερωτες του παρελθόντος έρχονται να αναστατώσουν τη ζωή σας, όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι, με σκοπό να σας αποπροσανατολίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας ξυπνήσουν αναμνήσεις και θα κινήσουν εκ νέου το ενδιαφέρον σας, σπρώχνοντάς σας σε σκέψεις που δεν θα θέλετε να αποκαλυφθούν. Εάν η επιλογή σας θα είναι να ρυθμίζετε εσείς το παιχνίδι των σχέσεων, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε πως δεν θα κάνετε λάθη και πως γνωρίζετε καλά τους κανόνες που πρέπει να ισχύουν. Εάν επενδύσετε στις σχέσεις σας μόνο από σκοπιμότητα, ούτε η ανασφάλειά σας θα υποχωρήσει ούτε κερδισμένοι θα βγείτε. Οσοι δεν είστε ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, ψάξτε μήπως η ευθύνη είναι και δική σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε την ανεμελιά που θα θέλατε και, καθώς θα είστε πιο ευάλωτοι, οι ισορροπίες θα είναι εύθραυστες. Θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με επιδεξιότητα και κυρίως διπλωματία. Οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα θα έχουν τον πρώτο ρόλο, κάνοντας το άγχος σας να μεγαλώνει όλο και περισσότερο, ενώ θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε σε όλα, δείχνοντας στους άλλους έναν εαυτό που δεν θα τους αρέσει και πάνω απ’ όλα δεν σας αντιπροσωπεύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το τοπίο θα σας παρασύρει να πιστεύετε σε ψέματα και απατηλές υποσχέσεις, χάνοντας τον πραγματικό στόχο σας. Θα παρασυρθείτε σε ακραίες καταστάσεις που θα φέρουν εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο με τους συνεργάτες σας και παράλληλα θα ξεσπάτε στον σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι, δημιουργώντας ανυπόστατες σκηνές ζηλοτυπίας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να εκνευρίσετε τα οικογενειακά και φιλικά σας πρόσωπα, κάνοντας συζητήσεις που δεν θα έχουν να πουν τίποτα καλό για κανέναν. Θα πρέπει πάση θυσία να κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και κάθε είδους πρόκληση, ρίσκο ή κίνδυνο.

ΛΕΩΝ: Δημιουργήστε έναν τρόπο ζωής που θα βασίζεται στην προσωπική σας φιλοσοφία και θα σας απομακρύνει από επιλογές που σας καταπιέζουν. Εξετάστε με σοβαρότητα τα «θέλω» και τα «πρέπει» σας, όπου κάθε αξία θα έχει τον χώρο της και δεν θα εμποδίζει τους άλλους τομείς της ζωής σας να αναπτυχθούν. Επιστρατεύστε επιπλέον δύναμη, κατανόηση και υπομονή, προκειμένου να κρατήσετε κάποιον έλεγχο μέσα στη φόρτιση που έχει αρχίσει και δημιουργείται στις σχέσεις σας με τους άλλους. Τα απρόοπτα θα σας κυνηγούν και πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι μάχες που θα δίνετε για τα συμφέροντά σας άφθονες, το ίδιο και οι επιπλοκές, γι’ αυτό χρειάζεται να κάνετε υπομονή. Αρκετές γνωριμίες που θα κάνετε, θα έχουν να σας προσφέρουν πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο. Απολαύστε τη μέρα που θα έχετε στη διάθεσή σας και ξεχάστε προς το παρόν ρίσκα ή οποιαδήποτε επεκτατική κίνηση έχετε στο μυαλό σας. Σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε οτιδήποτε και κυρίως πριν ανοίξετε το στόμα σας, γιατί το να πείτε ευθέως αυτά που εκείνη τη στιγμή πιστεύετε, δεν είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος και μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ: Οσοι είστε αδέσμευτοι να γίνετε πιο κοινωνικοί, πιο ανοιχτοί σε γνωριμίες και πιο πρόθυμοι να ακολουθήσετε τους φίλους σας στις διακοπές. Κλείστε πληγές του παρελθόντος και κοιτάξτε μπροστά γιατί ανοίγονται νέοι δρόμοι στον αισθηματικό τομέα που δεν θα τους περπατήσετε μόνοι. Θα σας προσφερθεί γόνιμο έδαφος για καινούργιες γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες, που μπορεί να μην έχουν εγγυήσεις για διάρκεια, αλλά σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο έρωτας είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και πρέπει να μένει αθέατη και μακριά από αδιάκριτα μάτια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εμπειρίες σας και τα κρυμμένα σας συναισθήματα έχουν αφήσει τα σημάδια τους, όμως, δεν πρέπει να αφεθείτε άνευ όρων, μόνο και μόνο γιατί πιστεύετε ότι έτσι θα γίνει η ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε να κάνετε αλλαγή πλεύσης και εγκαταλείψετε την υπάρχουσα σχέση σας, γιατί μετά δεν θα υπάρχει γυρισμός. Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να διαλύσετε τη σχέση σας, μην έχετε παραπάνω απαιτήσεις από τον σύντροφό σας, απλώς και μόνο για να ρίξετε κάπου τις ευθύνες και να μην τις επωμιστείτε εσείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οποιες δυσκολίες ή διλήμματα έχετε, θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται, όπου με καθαρότερο μυαλό θα βρείτε τον σωστό τρόπο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας ποια συναισθήματα είναι αληθινά και μόνιμα. Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να είστε πιο εκδηλωτικοί για να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα που θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή. Φανείτε περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί. Προσεγγίστε με άνεση τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και κάντε τους να σας ακολουθούν. Δραπετεύστε από την καθημερινότητα και ξεφύγετε απ’ ό,τι σας πιέζει και σας αγχώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε την απόφαση να απομακρυνθείτε από αυτά που σας κουράζουν και φροντίστε να διασκεδάσετε, να αναζωογονηθείτε και να ανανεώσετε ακόμα και τους πιο νευραλγικούς τομείς της ζωής σας, αποβάλλοντας κάθε σκέψη που σας ταλαιπωρεί σε θέματα του επαγγελματικού τομέα. Βάλτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, ώστε οι αδέσμευτοι να βρείτε το ταίρι σας, ενώ οι δεσμευμένοι να αποκτήσετε καινούργιους και καλούς φίλους. Θα υπάρξει ισορροπία και σταθεροποίηση των σχεδίων σας, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό είναι να αναδιοργανωθείτε και να ξεκαθαρίσετε τις υποθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Γίνετε πιο συνετοί στις κινήσεις σας και ασκήστε μεγαλύτερο αυτοέλεγχο, για να αναπτύξετε τον εσωτερικό σας κόσμο, να βγάλετε στην επιφάνεια τα ταλέντα σας και να γίνετε πιο πνευματώδεις για το δικό σας καλό. Οι προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις θα κυλούν σε ήρεμο και ευχάριστο κλίμα, σε αντίθεση με τις επαγγελματικές σας, που θα τις διακρίνουν εντάσεις. Βέβαια, δεν θα λείπουν οι αντιπαραθέσεις με φιλικά άτομα και ίσως βγει στην επιφάνεια η τάση σας να καταπιέζετε εκείνους που δηλώνουν φίλοι σας, μόνο και μόνο για να κρύψετε την ανασφάλειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ολα όσα θα γίνουν θα σας δώσουν τα πρώτα μηνύματα για να ετοιμαστείτε ψυχολογικά και πρακτικά να πάρετε θέση, ελέγχοντας το άγχος και την ανυπομονησία σας. Θα υπάρχει αναστάτωση στη συναισθηματική σας ζωή και θα πρέπει να βρείτε τρόπο να διαφυλάξετε τη σχέση σας. Αντίθετα στον επαγγελματικό τομέα θα σας δοθούν ευκαιρίες για να προωθήσετε την καριέρα σας χωρίς να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σας. Δεν θα υπάρχουν εγγυήσεις για τα έσοδά σας, αλλά θα αυτοσχεδιάζετε επιτυχώς, ώστε να αποκτήσετε αργά και σταθερά το χαμένο χρήμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This