Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 12 Αυγούστου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί ο κόσμος να περνά περίοδο κρίσης και ανασφάλειας, εσείς ωστόσο συγκριτικά με τους άλλους είστε καλύτερα. Βρείτε λύσεις για ό,τι σας απασχολεί και ανανεώστε συνεργασίες, απόψεις και εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε τους κατάλληλους χειρισμούς για να φέρετε τα πράγματα στο σημείο που θέλετε χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις. Κάντε μια καινούργια αρχή στην προσωπική σας ζωή και να ορίσετε εσείς τους κανόνες που σας εξυπηρετούν χωρίς να βρείτε αντιδράσεις από τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ατομα που σας δυσκόλεψαν και σας πλήγωσαν με τη συμπεριφορά τους επανεμφανίζονται για να ζητήσουν συγνώμη με τον δικό τους τρόπο. Από εσάς εξαρτάται αν θα δεχτείτε τη μετάνοιά τους ή αν θα αλλάξετε δρόμο. Ο,τι και αν αποφασίσετε δεν θα βγείτε ζημιωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σχέδιά σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ανασυνταχθείτε και με καθαρό μυαλό θα επιτύχετε ό,τι έως τώρα μπορεί να σας φαινόταν ακατόρθωτο.

ΛΕΩΝ: Οι γνωριμίες σας προβλέπονται ενδιαφέρουσες, καθώς η καλή σας ψυχολογική διάθεση σας ωθεί να δείχνετε τον καλύτερο και ελκυστικότερο εαυτό σας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να πάρετε τις σχετικές αποφάσεις που αφορούν τη σχέση με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εγωιστικές αντιπαραθέσεις, εκρηκτικές αντιδράσεις και άσκοπες υποχωρήσεις το μόνο που θα πετύχουν είναι σας κουράσουν. Υπάρχουν άφθονα περιθώρια αναδόμησης της σχέσης σας, μια και το κέφι σας δεν θα πέσει και το άγχος σας θα είναι περιορισμένο.

ΖΥΓΟΣ: Τώρα που ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος καταστάσεων, βάλτε νέους στόχους, ελέγξτε τις επιθυμίες σας και μην παρασύρεστε σε ουτοπίες. Αναλάβετε το μερίδιο ευθυνών που σας αναλογεί και μην τα ρίχνετε στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εγκαταλείψτε κάποιες σχέσεις που επιλέξατε παρορμητικά, γιατί μπορεί να ικανοποιήσατε προσωπικές επιθυμίες, αλλά δεν είναι εύκολο να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό. Μη φοβάστε να προχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη δεν σας έχει εγκαταλείψει ποτέ και δεν θα το κάνει ούτε τώρα. Με τονισμένο το σεξαπίλ σας και την ερωτική επιθυμία, θα αρέσετε πολύ και θα έχετε την τάση να θέλετε να ερωτευτείτε και να ζήσετε ένα έρωτα που θα σας ανεβάσει στα σύννεφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να ψάχνετε για πρόσκαιρα υποκατάστατα σε ό,τι δεν είστε ευχαριστημένοι, αλλά έχετε τα περιθώρια να διαισθανθείτε τι είναι ακριβώς αυτό που μπορεί να σας γεμίσει, χωρίς να γκρεμίσετε ό,τι έχετε αυτήν τη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαρείτε την καινούργια σταθερή σχέση σας που δεν θα σας στερεί τίποτα από την ανεξαρτησία σας. Δεν ήσασταν ποτέ κτητικοί ή ζηλιάρηδες και αυτό θα σας βοηθήσει να εκφράσετε άνετα τα συναισθήματά σας, προβάλλοντας τη γοητεία και τη λάμψη σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι κατακτήσεις που θα έχετε σε γενικό επίπεδο θα προσθέσουν πόντους στην αυτοπεποίθησή σας. Η ζωντάνια και η τρυφερότητά σας μπορεί να φέρουν τους άλλους στα νερά σας και να κάνετε τη σχέση σας όπως σας αρέσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This