Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Αυγούστου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Ανοίξτε την καρδιά σας για να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας συγκλονίσει και είναι εδώ και καιρό στην αναμονή περιμένοντας ένα μήνυμά σας. Να είστε σίγουροι ότι θα είναι πάνω από κάθε προσδοκία σας και θα βρεθείτε ένα βήμα πριν από την υπέρτατη ευτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε το ταίρι σας μέσα από τις προσπάθειες που κάνει για να σας κερδίσει, αντί να ταυτίζεστε με τις ατέλειές του και να αμύνεστε με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε. Η μεγάλη υπέρβαση για εσάς θα είναι να δίνετε και να νιώθετε ίσοι, χωρίς νικητές και ηττημένους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ηρθε η στιγμή να αντιληφθείτε ότι υποφέρετε πολύ για το λίγο που σας λείπει και χαίρεστε ελάχιστα για το πολύ που έχετε. Με αυτή την τακτική χάνετε όμορφες στιγμές και αδικείτε τον εαυτό σας, αφού φρενάρετε το μέλλον σας από μόνοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, χωρίς να ξεχνάτε τα αισθηματικά σας. Κλείστε μια για πάντα ιστορίες που σας πλήγωσαν και δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Η διάθεση που έχετε για αλλαγές θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κουραστικές καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Μη δεχτείτε παθητικά ό,τι θα σας προσφέρουν, γιατί ίσως να μην είναι αυτά που σας αρέσουν. Μην επαναπαύεστε στη ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά αξιοποιήστε τις ικανότητές σας. Επαναστατήστε τώρα σε ό,τι δεν σας αρέσει και όχι αργότερα, γιατί θα φανεί ότι το κάνετε από ζήλια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην τα θεωρείτε όλα δεδομένα και βολεύεστε, γιατί δεν γίνεται να δείτε το μέλλον με γυρισμένη την πλάτη. Μπαίνετε σε μια νέα φάση στη ζωή σας και όπως είναι λογικό κάθε αρχή και δύσκολη. Παρόλο που ξεπεράσατε τις μεγάλες τριβές, υπάρχουν ακόμα κενά και καλό είναι να μην τα παραβλέψετε.

ΖΥΓΟΣ: Ο σύντροφός σας βγαίνει από μια σκοτεινή περίοδο και θέλει την υποστήριξή σας. Μην πάρετε σπασμωδικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια της μέρας που θα αφορούν τη σχέση σας, γιατί είναι επικίνδυνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανανεώστε ό,τι δεν λειτουργεί σωστά στα εργασιακά σας θέματα, χωρίς να δίνετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε. Ξεκαθαρίστε ποια πράγματα δεν ταιριάζουν στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα ξεσπάσματα του συντρόφου σας οφείλονται στη μεγάλη πίεση που δέχεται από εσάς. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο καταπιεστικοί. Μπορεί τα άγχη σας να αφορούν τη δουλειά, αλλά έχει ανάγκη να του δώσετε περισσότερη σημασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ευκαιρία να ορίσει εκείνο πότε θα συζητήσετε τα κοινά σας σχέδια. Μην αδιαφορείτε και δυσκολεύετε περισσότερο τα πράγματα. Η δημιουργική σας φαντασία μπορεί να δώσει λύσεις σε προβλήματα που έχετε καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ψυχική επαφή που αισθάνεστε με ορισμένα πρόσωπα είναι αρκετή για να νιώσετε καλύτερα. Εάν μείνετε σταθεροί στις αποφάσεις σας, μπορούν να σας δώσουν περισσότερα. Δείξτε αξιοπρέπεια σε ό,τι και αν σας πουν και κρατήστε το επίπεδο μιας σχέσης.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι εκατέρωθεν συμβιβασμοί έχουν τη δύναμη να φέρουν την αρμονία στη σχέση σας. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που ξέρετε εξαρχής ότι θα προκαλέσουν καβγάδες. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This